INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Bănel a fost bine primit în Franţa » ”Va face fanii să cînte”

"Sînt fericit că am venit la un club ambițios și foarte iubit", a zis Bănel la prezentarea de ieri, ajutat de translator

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 20:27

Media şi şefii lui St. Etienne sînt convinşi că Nicoliţă va reuşi: ”Personalitatea lui seduce”


Cotidianul "Le Parisien" i-a acordat o jumătate de pagină lui Bănel Nicoliţă, abia recrutat de St. Etienne. "Fanii alb-verzilor au avut un interes particular să urmărească România - Franţa: descoperirea lui Bănel. Ceea ce-au văzut e încurajator. Mijlocaşul român de 26 de ani este un jucător combativ, care le-a pus probleme lui Evra şi Lloris", s-a indicat în materialul "Nicoliţă va face fanii să cînte".
"Eu nu sînt surprins, căci jocul său e imaginea a ceea ce a făcut în toate meciurile pe care le-au supervizat. E un mare muncitor pe flanc, un jucător de 4-4-2 cu o bună calitate la dinamică şi pase", a zis antrenorul Christophe Galtier.

Secundul Alain Blachon a completat: "Corespunde stării de spirit aşteptate de club. Vrem să construim o echipă de războinici, iar Bănel are acest profil".

"Caracterul acestui fotbalist bondoc (1,78m, 71kg) ar trebui să faciliteze integrarea sa. Personalitatea lui seduce", a indicat "Le Parisien", luîndu-se după vorbele lui Galtier: "Nicoliţă e un foarte bun coleg, este generos". Impresarul jucătorului, Traian Gherghişan, a întărit: "Bănel e un exemplu pentru toată lumea, pe teren şi-n afara lui. Dă sută la sută la antrenamente şi în meciuri. În plus, adoră presiunea. St. Etienne nu s-a înşelat cu el".

"Bănel are dublu obiectiv: să-şi cîştige locul de titular şi să înveţe franceza, limbă din care nu ştie decît cîteva cuvinte"
"Le Parisien", ziar francez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  09 Septembrie 2011, 06:13

Bafta, Banele pe la "franci"! Da' cu cantatul... Mai bine i-al pe Gutza cu tine!! Asa ne scapi si pe noi de gajaitul ala!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează