INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Bănel suferă la Saint Etienne şi a primit un avertisment de la Piţurcă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 20:03

Sezonul trecut a fost perfect pentru Nicoliţă: a prins, în sfîrşit, un transfer în străinătate şi a impresionat în primele meciuri pe care le-a disputat pentru Saint Etienne, dar statutul lui s-a modificat în rău în pauza de vară. Verzii au mai adus un mijlocaş dreapta, pe Hamouma, de la Caen, pentru care au dat 4 milioane de euro.

Nou-venitul a marcat în prima etapă, cu Lille, la 1-2, atunci cînd a fost folosit pe parcurs, în locul lui Gradel. Nicoliţă a rămas pe bancă.
În runda următoare, la Toulouse, Bănel a început ca titular, dar a fost schimbat după o oră cu Gradel, care a marcat. Saint Etienne a pierdut ambele meciuri disputate în acest sezon din Ligue 1, 1-2 de fiecare dată, şi singurii care au înscris pentru fostul club al lui Platini au fost concurenţii lui Bănel.

Românul suferă mai ales că a ratat convocarea pentru amicalul cu Slovenia din pricina problemelor de la club. "Piţurcă i-a zis că-l mai cheamă doar dacă va redeveni titular de bază la Saint Etienne, dar e complicat. Frnacezii au plătit mult pe Hamouma şi vor căuta să-l folosească din ce în ce mai des", a explicat un apropiat al lui Nicoliţă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
gicarijakone
gicarijakone  •  23 August 2012, 13:12

Banel are stamina mare, prin urmare le scote ficatii si plamanii fundasilor adversi.

costi24bz
costi24bz  •  23 August 2012, 02:14

Pana la urma caracterul lui de "colorat" a iesit la iveala .

imperator
imperator  •  22 August 2012, 20:39
Postat de steaua1986forever pe 22 August 2012, 20:34

El "cotizeaza" unde trebuie....

Numai el ? Eu cred că mai mulţi !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează