INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bölöni, curtat de adversari! Ce ofertă importantă a primit antrenorul și cum a reacționat

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 09:53

Jurnaliștii flamanzi dezvăluie că Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, a primit o ofertă de la Gent, care voia să-l înlocuiască pe Yves Vanderhaeghe. Loți a refuzat. Clubul său nici n-a vrut să audă de o despărțire.

Rezultatele neașteptat de bune ale lui Antwerp, de când Loți Bölöni a preluat în vara lui 2017 echipa de-abia promovată în Jupiler League după o pauză de 13 ani, au atras toate privirile Belgiei asupra antrenorului în vârstă de 65 de ani. Și adversarii îl curtează. Dacă ajung într-un moment dificil, se gândesc la român.

Cotidianul flamand Gazet van Antwerpen a aflat că, în urmă cu două săptămâni, după ce pierduse acasă în fața lui Bruges (0-4), Gent a vrut să-l înlocuiască pe Yves Vanderhaeghe cu Bölöni.

Întrebat ieri, la conferință, despre acest subiect, Loți a răspuns misterios: "Dacă vreți răspunsul, întrebați clubul. Eu mi-am prelungit contractul".  Ziariștii belgieni au aflat că tehnicianul a refuzat oferta. Iar clubul său nici n-a vrut să audă de o despărțire de tehnicianul care a revoluționat Antwerp. 

2020 este anul în care expiră actualul contract al lui Loți Bölöni cu Antwerp

"Deocamdată, fanii sunt mai buni ca echipa"

Bölöni anunță că "planul nostru este să construim o trupă care să concureze cu marile puteri belgiene". Direcția e corectă, dar nu e ușor, crede antrenorul. "Nu știu cum suntem priviți din afară. Nu înțeleg olandeză și nici nu-mi traduce nimeni", afirmă el în Het Laatste Nieuws.

"Deocamdată, fanii sunt mai buni ca echipa. Sunt probabil cei mai buni din Belgia. Ar fi un risc să spun și de formația noastră că e deja în top. Dacă nu ne concentrăm la maximum, multe lucruri se pot strica"
Ladislau Boloni

Citește și: Superstiția amuzantă a lui Ladislau Boloni: "Încă are acei blugi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  06 Octombrie 2018, 21:56
Postat de Francisc Dascal pe 06 Octombrie 2018, 16:10

Da a plecat si Hagi a trait din munca lui la nationala.Daca ideile lui au fost trecute cu vederea de sefii fotbalului normal ca a plecat.Tu sa ei o decizie la folosirea emblemelor dupa acea discutam.

Daca demisiona din principiu si pe urma isi cauta echipa, avea respectul meu. Dar el negocia cu altii in timp ce era antrenorul nationalei. Stiu asta pentru ca ma intalneam cu el prin aeroport. Statea si se facea ca asteapta la alta companie aeriana unde nu era nimeni si cand se dadea imbarcarea tzusti in avion. Peste putin timp am auzit ca vrea sa isi rezilieze contractul. Sunt pozitiv ca devotamentul pentru clubul unde activeaza este ajutat si de o clauza de reziliere consistenta. As pune si in dreapta aceeasi stema dar nu am aceasta optiune in cont.

106683413108068
Francisc Dascal  •  06 Octombrie 2018, 16:10
Postat de fcsbist.de.mic pe 06 Octombrie 2018, 15:49

Daaa... asa cum a fost devotat si echipei nationale, a plecat in plina campanie de calificare in 2001

Da a plecat si Hagi a trait din munca lui la nationala.Daca ideile lui au fost trecute cu vederea de sefii fotbalului normal ca a plecat.Tu sa ei o decizie la folosirea emblemelor dupa acea discutam.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  06 Octombrie 2018, 15:49
Postat de Francisc Dascal pe 06 Octombrie 2018, 10:27

BRAVOOO Laci,declaratie in stilul tau.Devotat clubului unde activeaza,acest profesionalism ar trebuii urmat de multi din fotbalul romanesc.Multe succese in urmatoarele meciuri.

Daaa... asa cum a fost devotat si echipei nationale, a plecat in plina campanie de calificare in 2001

Vezi toate comentariile (4)
Comentează