INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Boloni a semnat cu PAOK Salonic. Contract pe două sezoane = 1.040.000 euro

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 13:35

Ladislau Boloni a devenit oficial noul antrenor al lui PAOK Salonic. Considerată o formalitate, după înţelegerea verbală consemnată săptămîna trecută, semnarea contractului pe două sezoane s-a produs la prînz.

Tehnicianul român s-a prezentat la sediul clubului elen de dimineaţă pentru a stabili, alături de preşedintele Theo Zagorakis, detaliile finale ale acordului. Nu au apărut disensiuni, iar actele s-au parafat rapid. În linii mari, s-a discutat şi despre viitorul sezon, în principal privind campania de transferuri. Prezentarea oficială a fost programată la ora 14:30.

Sosit la PAOK după rezilierea contractului cu Lens, Boloni va rămîne în Grecia încă trei zile. Se va deplasa apoi în Franţa pentru a-şi lua bagajele. În Salonic va locui într-o vilă pusă la dispoziţie de club.

Conform presei elene, Boloni va primi 520.000 de euro pe sezon. Dacă accepta oferta lui Becali, la Steaua ar fi luat 600.000 de euro pe an, bonusul de calificare în Liga Campionilor era de un milion de euro şi i s-ar fi dublat contractul anual.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
skrilla
skrilla  •  09 Iunie 2011, 21:17
Postat de schukaryn pe 09 Iunie 2011, 16:04

Posibil va face tot ce a facut si in Franta!!! Daca nu retrogradeaza, se va situa pe un loc modest in clasament...asta daca sa apuce finalul primului sezon pe banca..

Posibil,da.Dar e posibil sa faca ce-a facut la Standard sau Sporting.Ce zici? :) In orice cariera exista suisuri si coborasuri.Lens era deja la retrogradare cand a preluat echipa,deci nu putem spune ca Boloni a retrogradat-o.Dar cu Nancy a promovat si apoi a avut rezultate bunicele in prima liga,pe Rennes a clasat-o pe cel mai bun loc din istoria clubului,iar AS Monaco a fost intr-adevar o intamplare nefericita.Banuiesc ca de perioada Standar Liege sau mai mult,Sporting Lisabona,unde a castigat titlul si cupa si a promovat jucator ca Hugo Viana,Ricardo Quaresma sau Cristiano Ronaldo,nu are rost sa vorbim.Deci sa nu privim lucrurile doar din prisma retrogradarii cu Lens,caci nu e doar atat.

bdgeorge
bdgeorge  •  09 Iunie 2011, 18:04

pai ieri lua 400 de mii azi a ajuns la 520 maine sigur semneaza pe 750 mii... asta e om cu capul pe umeri ce sa faca sa vina si dupa o luna se se enerveze oierul si sa tipe prin presa ce de bani plateste el si cum isi bat toti joc de munca si "familia' lui plus ca daca venea Boloni ,Mimi era mana moarta nu mai il baga nimeni in seama..si inca ceva cum sa vina Boloni cind tu faci transferuri de la retrogradate.. numai ratati

boss_imperator
boss_imperator  •  09 Iunie 2011, 17:56

Bölöni ? SA nu cumva sa o retrogradezi si pe asta ! :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează