INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni, conflict cu antrenorul unui jucător român din Belgia: "La final, președintele mi-a zis că am avut noroc că s-a accidentat"

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 10:47

În ultima etapă din Belgia, Antwerp a remizat pe terenul celor de la Standard Liege, scor 1-1, însă tehnicianul gazdelor, Sa Pinto, l-a criticat pe Boloni pentru tactica abordată.

Într-o emisiune televizată, Boloni i-a răspuns lui Sa Pinto și a adus în discuție și un episod petrecut în perioada în care cei doi erau la Sporting. 

"Eu respect ce a spus, dar nu sunt de acord cu el. La nivel de statistici, echipa care nu joacă fotbal, adică noi, Antwerp, a marcat 19 sau 20 de goluri, iar Standard 17. Eu recunosc că sunt extraordinari, sunt foarte buni şi noi suntem răi", a spus Boloni, citat de dhnet.be.

Tehnicianul a adăugat că antrenorul lui Standard este un om conflictual și a povestit un episod petrecut la finalul sezonului 2001-2002, când Sporting Lisabona a devenit campioană.

"Nu vreau să fac glume aici şi voi fi un pic răutăcios. Preşedintele meu de la Sporting mi-a spus la finalul campionatului: «Suntem campioni, dar am avut un noroc fantastic că Sa Pinto s-a accidentat în prima etapă».

Şi asta nu pentru că era un jucător rău, ci pentru că are un caracter conflictual. Ştiţi care e diferenţa dintre bunul Dumnezeu şi Sa Pinto? Bunul Dumnezeu nu vrea să fie Sa Pinto", a adăugat Ladislau Boloni. 

Sa Pinto a evoluat pentru Sporting Lisabona în două rânduri, mai întâi în perioada 1994-1997, apoi între anii 2000 și 2006, iar între 2001 și 2003 l-a avut ca antrenor pe Ladislau Boloni.

În acest moment, Antwerp are un avans de un punct față de Standard Liege, echipă la care evoluează și Răzvan Marin, iar gruparea lui Boloni ocupă ultimul loc de play-off. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează