INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROMISIUNE

Boloni la Al Wahda: "Le ofer tinerilor mai multe oportunităţi de a juca"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Tehnicianul Ladislau Boloni va disputa cu noua sa echipă, Al Wahda, cinci competiţii în sezonul ce urmează - Campionatul Emiratelor Arabe Unite, Cupa Preşedintelui, Liga Campionilor Asiei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi Cupa Etisalat, precedate de Supercupa Emiratelor, informează The National, preluat de Mediafax.

"Vreau să pregătesc o echipă pentru toate competiţiile. Desigur că vom avea unii jucători obosiţi, când va trebui să jucăm în cinci competiţii, şi de aceea intenţionez să am o echipă mai mare şi să le ofer tinerilor mai multe oportunităţi de a juca"
, a declarat Boloni.

Ladislau Boloni s-a declarat încântat de noul său angajament în Emiratele Arabe Unite, după cel din sezonul 2007/2008, de la Al Jazira. În urmă cu patru ani, tehnicianul român a mai negociat cu Al Wahda, dar în cele din urmă a ajuns la Al Jazira, cu care a terminat sezonul pe locul doi, în 2008.

"M-am mai întâlnit cu preşedintele clubului Al Wahda, şeicul Saed bin Zayed, şi am discutat despre multe lucruri legate de fotbal. Mi-a făcut atunci o ofertă, dar nu a mers. Însă de această dată nu aveam obligaţii şi ezitări",
a explicat Boloni.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează