INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BOLONI LA PAOK!

Boloni s-a înţeles cu PAOK unde va primi un salariu mai mic decît îi oferea Steaua

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 16:57

Aşa cum GSP.RO a anunţat luni seară, Ladislau Boloni s-a înţeles cu formaţia greacă PAOK Salonic

 

După ce a spus "pas" Stelei, Ladislau Boloni s-a reorientat repede şi a semnat cu PAOK Salonic, echipă care a terminat pe locul 4 în sezonul recent încheiat. Loţi nu s-a lăsat înduplecat de oferta generoasă care a venit din partea lui Gigi Becali, care îi oferise salariu de 600.000 de euro pe an, plus o primă de un milion în cazul în care Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor.

Fostul antrenor al lui Lens a avut astăzi o întîlnire cu preşedintele clubului elen şi au pus la punct ultimele detalii contractuale. Potrivit presei din Grecia, tehnicianul va primi un salariu de 480.000 de euro în primul său an cu formaţia greaca, cu 120.000 de euro mai putin decît ar fi primit la Steaua.

8 echipe de club a antrenat Boloni în cariera sa de antrenor: Nancy, Sporting, Lens, Al Jazeera, Rennes, Monaco, Al Wahda, Standard Liege

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
zkirchmaier
zkirchmaier  •  09 Iunie 2011, 00:36

Imi pare rau pentru ce a ajuns steaua... in mod normal orice fost jucator doreste sa antreneze echipa unde a avut succese ca jucator. doar ca, la noi, ca la nimeni. Bafta Boloni, oriunde vei munci!!!

vi_escu
vi_escu  •  09 Iunie 2011, 00:22

Normal, nu era sa vina la stieoaia. Fug toti de ie ca dreacu de tamaie!

vi_escu
vi_escu  •  09 Iunie 2011, 00:22

Normal, nu era sa vina la stieoaia. Fug toti de ie ca dreacu de tamaie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close