INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Budescu îi ia apărarea lui Șumudică și surprinde la plecarea în China: "Aoleu, cît de mulți bani pot să cîștig?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 18:16

Marius Șumudică a declarat ieri într-o conferință de presă că "s-a crucit" cînd a văzut cifrele din contractul lui Budescu de la noua sa echipă din China, Dalian Yifang.

Constantin Budescu a comentat declarația antrenorului Astrei la Dolce: "Aoleu, cît de mulți bani pot să cîștig? Am văzut că ați dat la tv că o să cîștig milioane, contractul este pe 3 ani și banii vor veni doar dacă îmi voi îndeplini obiectivele, dacă vom reuși să promovăm".

Fostul fotbalist al Astrei a vorbit și despre problemele pe care le are fostul său antrenor Marius Șumudică, după ce Gazeta a dezvăluit că tehnicianul a jucat la pariuri pe meciuri din Liga 1, deși regulamentul îi interzice.

"Nu știu dacă este adevărat, vedem zilele următoare ce decizie se va lua. Dar nu cred că este ceva așa exagerat, să spunem că a pariat pe meciuri trucate sau ceva de genul. Probabil doar urmărea rezultatele, dacă a făcut acest lucru", a mai spus Budescu.

3.000.000 €va cîștiga Budescu în cei trei ani la formația chineză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  13 Februarie 2016, 20:17

budescu catre sumudica: HAOLEU!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează