INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Bun prieten cu Pep Guardiola, Mircea Lucescu îl dă de gol pe acesta: "Putea semna cu altă echipă înainte de Bayern"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 22:17

Mircea Lucescu se pregăteşte intens de duelul cu Bayern Munchen din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Bun prieten cu Pep Guardiola, românul îl dă de gol pe acesta şi spune că ar fi putut semna cu Manchester United înainte de a ajunge la Bayern.

"Eu şi Guardiola sîntem amici. Cînd a venit la Brescia, după ce am plecat eu, a stat în apartamentul în care eu am locuit 5 ani.

Guardiola lucrează foarte mult pe scheme, pe combinaţii. De aceea nu poţi să vezi antrenamentele lui. La Munchen era totul deschis, acum cu el au închis complet.
Eu îmi aduc aminte că jucam cu Manchester United, am trimis un adjunct italian să vadă Manchester într-un meci pe care îl juca acolo.

Şi i-am zis că dacă are posibilitatea să se ducă şi la bază la Bayern, să vadă antrenamentele. Mi-a zis că a fost imposibil, la un kilometru înainte de bază era blocajul.

Guardiola putea să se ducă şi la Manchester United, dar şi-a dat seama că echipa se duce în jos şi atunci a ales Bayern. Şi a făcut foarte bine, acolo îşi impune ideile lui", a declarat Lucescu la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
madskills
madskills  •  23 Decembrie 2014, 10:26
Postat de tbbone pe 21 Decembrie 2014, 22:42

mucea senior stie tot, e un fel de mafalda al planetei, el l-a pus de fapt si pe Barack Obama presedinte, omu e divin esti nebun =)))) ce corb prost

Pai nu stiai? Datorita lui Lucescu a ajuns Guardiola mare. Defapt nu exista om in fotbalul mare (antrenor sau jucator) care sa nu aiba legatura cu Lucescu. "Mare" om, "mare" caracter. Cu vatmanii nu prea se intelege el, dar in rest e iubit si e prieten cu toata lumea.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Decembrie 2014, 06:57

...aiureli...ce prieten?...de cand i a stricat conferinta de presa ?

muensteraner67
muensteraner67  •  22 Decembrie 2014, 01:11

Nimic nou. Nu mai aveti subiecte gsp, asa e?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează