INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALTĂ "DUBLĂ" A BRAZILIANULUI

Cacau de neoprit, Marica băgat de decor!

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Ciprian Marica trebuie să-şi facă griji la Stuttgart! Cacau marchează la foc automat şi îl condamnă pe rivalul la un post de titular în atacul lui VfB la exilul pe banca de rezerve. Brazilianul a mai dat azi două goluri şi a ajuns la 7 pentru echipa lui Gross în ultima săptămînă!

 

"Dubla" lui Cacau a ajutat-o pe Stuttgart să revină de la 0-1 şi să răstoarne rezultatul în partida cu Frankfurt. Marica, revenit după suspendarea din etapa trecută, în care Cacau a dat 4 goluri!, a apucat să joace doar pe finalul meciului la gazde, intrînd în minutul 89. Dar s-a făcut remarcat prin cartonaşul galben încasat în prelungiri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  27 Februarie 2010, 23:08
Postat de pe 27 Februarie 2010, 20:13

ce zici razvane? el si daniel niculae gogheterii europei....normal ca nu are loc costea sau mutu de ei..

niculae este unul dintre cei mai buni pasatori din franta daca nu stiai si e titular meci de meci. in schimb marica a inscris in toata perioada lui de vreo 3 ani la stuttgart cat a inscris cacau intr-o saptamana. si pt contestatarii lui razvan, probabil stelisti, sa-mi spuna ei ce atacant stelist joaca in europa? sau macar ce jucator? si cand zic joaca, ma refer sa nu frece bancile.

 •  27 Februarie 2010, 20:48

...foarte bine,nemtii au nevoie de jucatori de fotbal,nu de impresii si fite. Cand o sa joace fotbal sunt sigur ca o sa joace,pana atunci mai are de asteptat.Sper sa se trezeasca...

 •  27 Februarie 2010, 20:13

ce zici razvane? el si daniel niculae gogheterii europei....normal ca nu are loc costea sau mutu de ei..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează