INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAEN - NANTES 0-1

CAEN - NANTES 0-1 // Victorie eroică pentru Tătărușanu și Nantes pe terenul lui Caen, fosta echipă a lui Emiliano Sala » Gest emoționant în memoria argentinianului

Ciprian Tătărușanu // FOTO: Reuters
Ciprian Tătărușanu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 22:22

Cu Ciprian Tătărușanu integralist, Nantes s-a impus eroic în deplasarea de la Caen, scor 1-0, deși a jucat în 10 oameni încă din minutul 34, după eliminarea lui Girotto, care a văzut al doilea „galben”.

Nantes, în continuare îndoliată după vestea morții fostului său jucător Emiliano Sala, a dat lovitura în minutul 80, prin Rongier, care a înscris din penalty.

Românul din poarta naționalei a apărat fără greșeală, a intervenit perfect la singura ocazie mare a lui Caen și a securizat trei puncte foarte importante pentru „canari”. În minutul 48, la o altă fază periculoasă a lui Caen, Tătărușanu a fost salvat de bară.

Grație victoriei, Nantes a urcat până pe locul 14, cu 27 de puncte, în timp ce Caen rămâne pe locul 19, cu 18 puncte.

Gest superb pentru Emiliano Sala

Spectatorii de pe Stade Michel d'Ornano au pregătit un moment special în minutul 14, aplaudând la scenă deschisă în memoria lui Emiliano Sala, care a evoluat pentru Caen în 2015. Argentinianul purtase numărul 14 la Caen, pentru care a reușit 5 goluri în 13 meciuri.

Vezi și: Răzvan Marin vorbește despre viitorul său: „Vreau să joc la o echipă europeană de top. Nu voi pleca pentru bani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează