INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Caz revoltător în Spania! Un arbitru s-a dat la o jucătoare din România pe teren!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 13:33

Elena Pavel este din Constanța și joacă fotbal pentru echipa Cajasol Sporting Huelva în Spania. Siteul britanic Metro.co.uk anunță că aceasta îl acuză de hărțuire pe arbitrul care a condus meciul cu Santa Teresa, Santiago Quijada Alcon.

Cei doi au avut un schimb de replici în timpul partidei, iar la final s-au contrat din nou. Arbitrul ar fi invitat-o pe aceasta să iasă la o cafea, însă refuzul româncei l-a scos din sărite. S-a răzbunat pe teren. A eliminat două jucătoare din echipa româncei și a refuzat un penalty.

Acesta i-ar fi spus româncei: "Hei, șateno, hai să mergem la o cafea după meci", iar Elena a reacționat și l-a rugat să-și vadă de fluier.

"Mi-am pierdut încrederea în fotbal și fairplay. Mă simt umilită. În toți anii în care am jucat nu mi-a fost atît de rușine ca acum", a zis Elena după meci conform agenției EFE.

Echipa româncei a condus cu 1-0 și 2-1, însă a pierdut cu 3-2. Santa Teresa a înscris golul decisiv în minutul 86 dintr-un penalty contestat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cneius
cneius  •  23 Ianuarie 2016, 10:17

Mult zgomot pentru nimic !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  22 Ianuarie 2016, 17:28
Postat de tzusti_reloaded pe 22 Ianuarie 2016, 16:48

:) POATE ..ARDELENII DIN VEST CORECTEAZA TE... ASA SUNTETI DIN SAMANTA.. YO STIU MULTI D AI MEI.. SI MOLDOVENI CU.. COLOANA..AI VOSTRI S ULTIMELE RAME PT UN BANUT.. MERGI IN ALCALA ..COSLADA SI ARGANDA DEEL REY.. TOATE PE LANGA MADRID.. ***

POKEMONII DIN ARDEAL CE POPULEAZA ORASELE ASTEA SUNT CUM ZICE BOTIZAN

lukasoil17
lukasoil17  •  22 Ianuarie 2016, 16:57
Postat de botizann pe 22 Ianuarie 2016, 14:41

A invitat-o omul la o cafea ... Harțuire ? Ciudat mi se pare cum din 22 de jucătoare a ales-o fix pe româncă ... Pare mai degrabă una care cauta publicitate ... În plus românii din vest sunt lingăi de felul lor

Botizane esti pe langa'.....o fi pus gena' pe ea ca poate era cea mai simpatica dintre toate...u know what I'm saying?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează