INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce ghinion! Chiricheș s-a rupt chiar la antrenamentul din dimineața meciului cu Lazio » Cât stă căpitanul naționalei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 08:50

Stoperul lui Napoli Vlad Chiricheș a suferit o leziune musculară sâmbătă dimineață și va fi indisponibil minimum patru săptămâni.

Sâmbătă, Vlad Chiricheș ar fi jucat la Napoli, revenind în Serie A la doar două săptămâni după 90 de minute la 3-1 cu Bologna. Ar fi fost titular împotriva lui Lazio, pentru că Albiol avea probleme musculare. Era pregătit duetul cu senegalezul Koulibaly, ar fi fost duelul românilor: Chiricheș - Radu.

6 meciuri de Serie Aa jucat Vlad Chiricheș în acest sezon la Napoli (493 de minute)

Culmea ghinionului, căpitanul naționalei a abandonat ultimul antrenament dinaintea meciului. La un moment dat, a simțit dureri și s-a oprit. Potrivit Gazzettei dello Sport, stoperul în vârstă de 28 de ani a suferit o leziune musculară și va lipsi minimum patru săptămâni.

În această dimineață, Chiricheș va fi supus unei rezonanțe magnetice, care le va oferi medicilor informații exacte: care e profunzimea leziunii și perioada în care nu va putea juca. 

"Am vrut neapărat să câștigăm acest meci, pentru a le putea dedica victoria lui Ghoulam și Chiricheș, după accidentările lor"
José Callejón, atacant Napoli

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
balauru48
balauru48  •  11 Februarie 2018, 12:16

Ghinionul lui, norocul lui Napoli! Cu el in teren Napoli n-ar fi castigat.

para.para
para.para  •  11 Februarie 2018, 11:03

Si daca nu se "rupea", tot din tribuna vedea meciul cu Lazio.

158180581397392
Bala Nicolae  •  11 Februarie 2018, 10:50

Mincinosule - astai rupt de cand a plecat de acasa.Roman sa joace in Italia, Anglia ,Spania,Germania . Cati ca el din Romania nu pacalesc cluburile de bani si pe Dumnezeu de zile

Vezi toate comentariile (10)
Comentează