INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUBAN - KRYLYA 1-1

Ce jucător şi-a luat Dan Petrescu! Varga a dat pasa de gol care a calificat-o pe Kuban în play-off

Ce jucător şi-a luat Dan Petrescu! Varga a recidivat
Ce jucător şi-a luat Dan Petrescu! Varga a recidivat

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 19:34

A plecat în Rusia la începutul sezonului pentru a juca la echipa antrenată de Dan Petrescu, a devenit titular, a fost nevoit să se întoarcă în ţară pentru a-şi rezolva problemele cu Sportul Studenţesc, dar a revenit la Kuban pentru a-i înnebuni pe fani cu pasele sale decisive.

După ce a dat un gol şi 5 pase decisive în 23 de partide, Dacian Varga l-a servit din nou perfect pe colegul său din atac, Davydov, care a egalat scorul cu Krylya Sovetov, în minutul 49 şi a salvat un punct pentru echipa antrenorului român (1-1). Cu egalul obţinut de Kuban, echipa din Krasnodar s-a calificat în play-offul campionatului Rusiei.

Al doilea român din lotul ruşilor, Gigel Bucur, a început şi el ca titular meciul de pe teren propriu, retras în spatele singurului vîrf, Davydov, dar în minutul 83 a fost înlocuit cu Fidler.

În vîrstă de 27 de ani, Varga a mai evoluat pentru Sportul, Unirea Urziceni şi Rapid. După 27 de etape, Kuban se află pe locul 7, cu 44 de puncte adunate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blaur
blaur  •  23 Octombrie 2011, 02:38

Tinand cont de valoarea si fotbalul care se joaca acum in Rusia, este intr-adevar o performanta remarcabila pentru Dan Petrescu. El poate sa realizeze si mai mult.

xstream
xstream  •  22 Octombrie 2011, 20:20

performanta! felicitari domnului petrescu! a aratat ca are valoare! sa fi cu o nou promovata si sa te califici in play off... ! chiar daca nu s va califica, deja si a aratat valoarea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează