INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Ce se întîmplă cu Vlad Chiricheş? » Impresarul său a dat răspunsul final

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 13 iunie 2014 15:51

Presa internaţională a anunţat multe destinaţii posibile pentru Vlad Chiricheş începînd din sezonul viitor, iar impresarul jucătorului a dat astăzi un răspuns final.


Pietro Chiodi, italianul ce se ocupă de jucătorii fraţilor Becali după ce aceştia au fost condamnaţi la închisoare, a dezvăluit că internaţionalul român va continua la Tottenham:

"Acum Chiricheş e la Tottenham. Au început să se uite la toţi jucătorii şi nu cred că e o problemă să rămînă acolo.

E un jucător în care s-a investit foarte mult. Au investit foarte mulţi bani, iar directorul tehnic şi general au mare încredere. Nu cred că va pleca de la Tottenham", a zis Pietro Chiodi la Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Iunie 2014, 07:58

*Impresarii* lui Cheriches sunt la inchisoare...frumos..sublim..echipa campioana ....

plischi
plischi  •  13 Iunie 2014, 20:16

ma mai tineti mult, papagalilor, ca trebuie sa ghicesc ce se scrie, atunci cand este un titlu interesant, ca numai alea le mai privesc in ziarul vostru de kakao, fiindca nu vad decat reclame care nu dispar nici daca le futzi.

titelb
titelb  •  13 Iunie 2014, 20:03
Postat de valiza.epo pe 13 Iunie 2014, 17:31

Afacerea "Cap-de-Cal la Tottenham" a fost o afacere tipic mafiota. S-au spalat niste bani, Setaua a primit o suma de bani mult mai mica decat cea vehiculata iar diferenta au impartit-o patronii si impresarii. Toti au castigat, mai putin Tottenham, care s-a ales cu un ciuruc de care va fi greu sa scape. Nici la camile nu se dau bani pentru un... Cap-de-Cal!

La 8 milioane cam greu sa faci dar la 700 de mii dupa ce s-au vehiculat milioane e mai credibila teoria ta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează