INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

„Ar fi fost demis imediat dacă nu avea rezultate” » Ce spun azerii despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Facebook@ Neftçi PFK
Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Facebook@ Neftçi PFK

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 15:28 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 16:06

Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan după scandalul cu Anamaria Prodan, fosta lui soție. Sâmbătă, echipa lui va juca pe terenul lui Qarabag, liderul campionatului. 

Antrenorul lui Neftchi nu are postul în pericol, deși Anamaria Prodan a cerut clubului din Baku să-l concedieze. După apariția imaginilor cu altercația dintre cei doi, clubul din Azerbaidjan a precizat că este la curent cu situația antrenorului, dar că nu ia în calcul să se despartă de tehnicianul român. 

Gluma care a făcut înconjurul internetului după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
GLUMĂ
Gluma care a făcut înconjurul internetului după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce spun azerii despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Un personaj apropiat de clubul azer susține că o „ruptură” între Reghecampf și Neftchi ar fi fost posibilă dacă situația echipei din clasament ar fi fost una modestă. În prezent, Neftchi e pe locul 2, la egalitate cu liderul Qarabag, și vine după o serie de patru victorii consecutive.

După un asemenea incident, ar fi fost demis imediat dacă nu ar fi avut rezultate”, a declarat Jeihun Sultanov, fost director sportiv la Neftci. 

„Dar Reghecampf are rezultate bune și clubul n-ar trebui să se amestece în viața personală. Dacă acele lucruri nu îl afectează negativ, vor fi trecute cu vederea”, a declarat fostul oficial, conform publicației azere Sport Info. 

Site-urile de știri din Azerbaidjan au preluat imediat informația apărută vinerea trecută în România, precum și unele declarații oferite de Anamaria Prodan, conform cărora Reghe „i-ar fi blestemat fiul și ar fi amenințat-o pe aceasta cu moartea”.

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, surprinsă de camerele de supraveghere

Vineri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit scene de-a dreptul șocante. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi au depășit orice limită și s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov.

Realitatea.net a publicat noi imagini, de data aceasta surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În noile cadre se observă cum altercația continuă și după cadrele surprinse de finul Anamariei.

Citește și alte știri despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: 

VIDEO Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai mult decât s-a crezut inițial » Ce au surprins camerele de supraveghere

Gluma care a făcut înconjurul internetului după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează