INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM - INTER MILANO 3-1

Chivu a fost criticat dur de presa italiană: "Merită postul de titular?" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2010 00:00

Presa italiană îl critică pe fundaşul Cristian Chivu după meciul pierdut de Inter Milano, scor 1-3, cu Tottenham, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, apreciind că românul a fost cel mai slab din teren alături de brazilianul Maicon.

Presa italiană îl critică pe fundaşul Cristian Chivu după meciul pierdut de Inter Milano, scor 1-3, cu Tottenham, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, apreciind că românul a fost cel mai slab din teren alături de brazilianul Maicon.

Nota patru a primit Chivu de la agenţia Datasport: "Împreună cu Maicon au fost cei mai slabi, păcat că la el este însă o recidivă. Este de nerecunoscut, mereu lent şi niciodată nu are treabă cu mingea".

Site-ul tuttomercatoweb l-a notat pe Chivu cu cinci: "Lennon nu e Bale, dar Chivu a suferit mult, în special după pauză".

Tot cinci a primit Chivu şi de la calcionews.it: "Nu a fost într-o zi bună, depăşit în multe ocazii de Lennon şi niciodată în stare să ajute la faza ofensivă".

Site-ul We-News i-a acordat românului nota cinci, apreciind că el a fost în permanentă dificultate: "Oare merita postul de titular?".

Inter Milano, campioana Europei, cu Cristian Chivu integralist, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de formaţia engleză Tottenham Hotspur, într-un meci contînd pentru etapa a IV-a a grupei A a Ligii Campionilor.

Golurile echipei engleze au fost reuşite de Van der Vaart '18, Crouch '61 şi Pavliucenko '89, în timp ce pentru Inter a marcat camerunezul Samuel Eto'o '80.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
forza.otelul
forza.otelul  •  04 Noiembrie 2010, 09:27

daca Chivu a fost varza, ce mai zici de Maicon, Samuel si Zanetti ?!

duckzila
duckzila  •  03 Noiembrie 2010, 15:14

1. chivu nu e fundas de banda!! ...e lent si nu ajuta deloc ofensiva...exact ce au spus astia 2. chivu e fundas central sau mijlocas la inchidere...stie sa blocheze bine atacurile si paseaza bine in jurul lui. 3. nush de ce nu s au uitat la walter SAMUEL ..care e total depasit acolo ...nu are ce cauta in primu 11

mihai.costea
mihai.costea  •  03 Noiembrie 2010, 15:02

Chivu este varza, la fel ca nationala!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează