INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘCOALA DE ANTRENORI

Chivu a început școala de antrenori » Îi are colegi pe Mauro Camoranesi și Luca Toni

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 10:01

Fostul căpitan al naționalei României, Cristi Chivu, a început cursurile școlii de antrenori de la Coverciano, unde îi va avea colegi pe Marco Amelia, Mauro Camoranesi, Alessandro Mancini și Luca Toni.

Conform site-ului Gazzetta dello Sport, Chivu face parte dintr-o serie specială de cursanți, care au obținut dreptul de a participa la cursuri datorită faptului că au bifat cel puțin 180 de prezențe în Serie A.

Chivu va urma un curs special, în urma căruia va dobândi licența UEFA B și licența UEFA A, ceea ce înseamnă că va putea antrena echipe de juniori și că va putea fi antrenor secund în Serie A și Serie B.

În Italia, Chivu a evoluat pentru AS Roma, timp de trei sezoane și pentru Inter timp de alte șapte sezoane. Fostul fundaș a câștigat Liga Campionilor cu Inter în 2010 și alte trei titluri de campion al Italiei alături de milanezi, de la care s-a și retras.

200 de meciuri
a jucat Cristi Chivu în Serie A, pentru Roma și Inter

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează