INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Chivu: "În România sînt foarte puţine stadioane frumoase"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2010 00:00

Aflat cu Inter Milano în cantonament la Philadelphia, Cristi Chivu a rămas impresionat de bazele sportive din SUA.

 

"Americanii sînt cert cu un pas înaintea europenilor fiindcă au o structură fantastică, au investit şi continuă să investească bani mulţi în sport. Nu e vorba doar de base-ball, baschet, fotbal american, ci şi de fotbal. Sînt nemaipomeniţi din acest punct de vedere", a zis apărătorul "nerazzurro". Apoi a încercat o comparaţie: "Şi în România sînt cluburi care construiesc, care au investit şi au ridicat stadioane frumoase, cum este cel de la Cluj, dar sînt încă foarte puţine. Situaţia este cumva asemănătoare cu cea din Italia".

Legat de gazda stagiului, Cristi susţine că "iubesc mai mult Europa. Este frumos să vii în America, să ai o experienţă lungă de două săptămîni ori două luni, dar eu personal prefer Europa".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  04 August 2010, 18:34

mintastii, care timisoara ma? ce vorbesti acolo... tu ai fost pe paltinisanu sa vewzi cei acolo? cresc balaurii...nu are infrastructura la cerintele de acum, stadionul e mare , dar e invechit, si dupa cum am spus doar 5 pot sa gazduiasca meciuri de UCL: CFR, U CLUJ, STEAUA, GAZ METAN SI PIATRA NEAMT.

flafy
flafy  •  04 August 2010, 17:37

oricum la noi cel mai mare stadion e dan paltinisanu care are 35.000 parca mai e chencea mai e cel de la piatra neamt mai e cel de la cluj si mai sunt 2 destul de bune adica 3 este cel de la constanta care e destul de mare mai este oblemenco si mai este si stadionul jiul care iarasi este destul de mare

siremil
siremil  •  04 August 2010, 16:04

stadioane pe care se poate juca in EL sunt APROAPE toate.. cu cateva mici exceptii dar deja la UCL vorbesti prostii , pentru UCL sunt doar 3 stadioane pe care se poate juca ( momentan ) in Romania acestea sunt : CFR CLUJ ( Dr. Constantin Radulescu ) Steaua ( Ghencea ) Fc Timisoara ( Dan Paltinisanu )

Vezi toate comentariile (7)
Comentează