INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUN DE JOC ÎNTR-O LUNĂ

Chivu revine la începutul lui aprilie

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Dacă dinspre Mutu veştile nu sînt prea roze, Chivu ne mai descreţete frunţile cutate după eşecul din amicalul cu Israel. Căpitanul "naţionalei" se va întoarce la Inter în teren peste doar o lună. Corriere dello Sport confirmă declaraţiile agentului Ioan Becali, dezvăluind datele fixate în calendarul recuperării fundaşului român după grava accidentare la cap din 6 ianuarie 2010.

 


"În două săptămîni, Chivu va merge la controlul neurologic care va trebui să-i dea O.K.-ul pentru a lovi mingea cu toată forţa cu capul. El va fi examinat de profesorul Giovanni Broggi, care va verifica dacă "sudarea" cutiei craniene s-a realizat în timpul considerat standard, de două luni şi jumătate, şi îi va putea da liber la antrenamente normale şi la meciuri. Chivu şi-a reluat pregătirea la Inter pe 9 februarie şi Mourinho îl aşteaptă pe finalul sezonului în Serie A şi în Champions League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
adu7zu
adu7zu  •  04 Martie 2010, 13:29

://adu7zu.labrute.fr/

adu7zu
adu7zu  •  04 Martie 2010, 13:29

://adu7zu.labrute.fr/

 •  04 Martie 2010, 13:27

://adu7zu.labrute.fr/ fa-ti un cont ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează