INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

GALERIE FOTO „Tătărușanu, ca o broască țestoasă”. Microbiștii și jurnaliștii n-au avut milă de român după 2-5 cu Sassuolo: cele mai tari glume

Ciprian Tătărușanu, ținta glumelor după AC Milan - Sassuolo +12   FOTO
Ciprian Tătărușanu, ținta glumelor după AC Milan - Sassuolo

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 16:08 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 16:20

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) trece printr-o perioadă horror la AC Milan. Astăzi a primit 5 goluri în meciul cu Sassuolo, iar microbiștii și jurnaliștii italieni nu l-au menajat.

Ciprian Tătărușanu a primit 12 goluri în ultimele 3 meciuri. Astăzi, cu Sassuolo, chiar pe teren propriu, a fost învins de 5 ori.

Prestațiile catastrofale ale românului din ultima vreme l-au transformat în ținta fanilor, care și-au demonstrat creativitatea după meciul de astăzi printr-o serie de meme.

„Pioli, montându-l pe Tătărușanu”
Bucurie mare atunci când Tătărușanu reușește o paradă :D
„Tătărușanu în acest sezon” = Karius, în 2018
+8 FOTO

Ciprian Tătărușanu, ținta glumelor după AC Milan - Sassuolo 2-5

Iată câteva dintre cele mai apreciate glume la adresa lui Tătărușanu:

Bucurie mare atunci când Tătărușanu reușește o paradă :D
„Pioli, montându-l pe Tătărușanu”
+8 FOTO

VIDEO: Ciprian Tătărușanu a primit 5 goluri în AC Milan - Sassuolo

Ce au scris italienii după Milan - Sassuolo

PianetaMilan, publicație care l-a notat cu 4 pe Ciprian, a punctat despre român: „Nu a greșit la primul gol, dar la al doilea a fost învins prea ușor la colțul lui. Nesiguranța lui s-a simțit puternic”.

Iar Calciomercato i-a dat 2! „O regulă nescrisă: orice șut al adversarilor este gol. Portarul român e învins la prima bară de Frattesi, apoi nu iese la Berardi la golul 3. Dezolant”, a scris publicația menționată.

Duri au fost și jurnaliștii de la Tuttomercatoweb, nota 4: „Când numele său a fost citit printre titulari, pe San Siro a fost rumoare. Apoi, după ce s-a instalat în poartă și a primit două goluri la bara lui, rumoarea s-a transformat în huiduieli. Operația la ochi din noiembrie ar fi trebuit să îi îmbunătățească reflexele, dar el pare să aibă reactivitatea unei broaște țestoase”.

Cei de la Virgilio Sport au fost puțin mai generoși cu Tătărușanu, nota 5: „O evoluție categoric sub așteptări, nu a reușit să-și acopere postul la golul lui Frattesi”.

Mai multe știri despre stranieri: 

Ionel Ganea nu e impresionat de transferul lui Alexi Pitu la Girondins de Bordeaux: „Două milioane de euro reprezintă o sumă mică”

Pleacă Ianis Hagi la Galatasaray? Antrenorul lui Rangers: „Pot să vă spun asta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
bl0catu
bl0catu  •  31 Ianuarie 2023, 10:33

tatarusanu e slab, dar plateste tribut faptului ca e roman! pai daca pe el il huiduie, pe Calabria ala care mai e si capitan, ce ar trebui? sa-l linseze? ala e catastrofa si el si toata echipa! vor de la portar cand in aparare sunt gladiole?

rumunek
rumunek  •  31 Ianuarie 2023, 08:28

O echipă pierde consecutiv meciuri cu 0-3, 0-4 și 2-5, singura persoană vinovată e portarul. O analiză perfectă, care va ajuta cu siguranță Milanul sa iasă din criză. Faptul că nu a adus 1 fundaș bun, că toate loviturile din perioada de transferuri sunt rezerve, că echipa a pierdut oameni cu greutate precum Ibra, Kjaer sau Kessie, sunt doar mici amănunte. Milanul e în criză, după exact 3 ani, când lua 5 la Bergamo, apoi venea pandemia. Dacă nu se va mișca inteligent cu Leao și nu va profita de valoarea lui de transfer, se va întoarce acolo unde era acum 3 ani, la lupta pentru un loc în Europa League. Deocamdată văd că îl convinge să semneze prelungirea, ținându-l pe bancă. Pioli’s on fire?

gabistefura
gabistefura  •  30 Ianuarie 2023, 18:40

Nu are nici o vină…..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează