INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER - AC MILAN 2-1

INTER - AC MILAN 2-1. Ciprian Tătărușanu are planuri mari: „Vreau să mai joc 5-6 ani” » Ce spune despre derby-ul cu Inter

Ciprian Tătărușanu // FOTO: Imago +13   FOTO
Ciprian Tătărușanu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 09:50 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:15

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu titular, a fost eliminată de rivala Inter în sferturile Cupei Italiei, 1-2, dar portarul român a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

La finalul partidei, portarul român de 35 de ani, care a avut 8 intervenții salvatoare, a vorbit despre duelul cu rivala locală și despre viitorul său, anunțând cât vrea să mai joace.

Ciprian Tătărușanu: „Vreau să mai joc 5-6 ani”

„Am luptat de la început până la final. A fost un meci excelent, dar, din păcate, al doilea cartonaș galben primit de Ibrahimovic a schimbat jocul. Am încercat să menținem rezultatul de 1-1, dar un gol de senzație marcat în final a făcut să pierdem.

Nu a fost ușor să pierdem după înfrângerea cu Atalanta, dar am arătat că avem un caracter puternic și am lăsat înfrângerea aceea în spate. Din păcate, nu am câștigat. Dar am arătat că avem caracter.

Dacă suntem pe primul loc în Serie A, înseamnă că merităm să fim acolo. Acum trebuie să câștigăm meciul următor, cu Bologna, și să rămânem lideri cât de mult se poate. 

Sunt într-o formă bună, Am grijă de mine și, dacă nu apare vreo accidentare, sper să joc pentru încă cinci sau șase ani. Sunt profesionist, mă antrenez zilnic cât de bine pot ca să fiu pregătit când e nevoie de mine”, a declarat Ciprian Tătăruașnu, potrivit presei din Italia.

VIDEO Federico Chiesa, două goluri de senzație cu AC Milan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Conflict Ibra - Lukaku: „Ești o târfă, să te f*t pe tine și pe nevastă-ta!”

Gerrard l-a lăudat iar pe Ianis: „Mereu învață și e la sală ori la analiza jocului. Îl forțăm și mai poate crește”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
reteleanu
reteleanu  •  27 Ianuarie 2021, 10:49

a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale lui, pacat.

1735457746481229
Alexandru Nica  •  27 Ianuarie 2021, 10:41

A apărat bine, păcat că Ibra are mulți hormoni și nu se abține...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close