INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER - MILAN 1-0

VIDEO Concluziile italienilor despre Ciprian Tătărușanu, învins de Lautaro Martinez în derby-ul Inter - Milan: „E criticat și pentru smog și traficul din oraș. O greșeală”

Ciprian Tătărușanu, în Inter - AC Milan 1-0 // foto: Imago Images +6   FOTO
Ciprian Tătărușanu, în Inter - AC Milan 1-0 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 07:47 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 09:06

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a avut o prestație încurajatoare în derby-ul cu Inter, pierdut de AC Milan, scor 0-1.

Tătărușanu a primit un gol, a fost învins de Lautaro Martinez în minutul 34 cu o lovitură de cap din apropierea porții, dar a salvat-o pe Milan în alte câteva rânduri, de două ori la șuturi periculoase ale lui Lautaro Martinez, iar târziu, în prelungirile partidei, la o execuție a lui Romelu Lukaku.

Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”
CFR Cluj - FCSB 0-1
Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu după Inter - AC Milan 1-0

Publicația locală PianetaMilan i-a acordat lui Tătărușanu nota 5,5 pentru prestația lui. Milanezii i-au reproșat golul primit:

„A reușit un miracol după numai 5 minute, la șutul lui Lautaro, apoi a fost surprins la prima bară în faza golului. În repriza a doua a avut o altă paradă grozavă la Lautaro și apoi la șutul din final al lui Lukaku, dar pata rămâne pentru golul încasat”.

Jurnaliștii de la Corriere della Sera au fost mai generoși cu românul, 6,5:

„Faptul că e criticat pentru orice, chiar și smog și traficul din Cormano (n.r. - o comună din provincia Milano), este una dintre greșelile acestei echipe a Milanului.

Nu e un campion, deloc chiar, dar sunt 4 înfrângeri consecutive, nu este numai vina lui. A reușit o intervenție mare la 0-0 și a ținut «Diavolul» în viață în apneea din prima repriză. Cu cât se înțelege mai rapid acest lucru, cu atât mai bine”.

+2 FOTO

„Tătărușanu, printre cei mai buni de la Milan”

Tot 6,5 a primit Tătărușanu și de la Tuttomercatoweb: „În prima repriză s-a revanșat parțial pentru evoluțiile sale recente, de uitat, cu o intervenție de finețe la Lautaro Martinez.

Nu a putut face nimic, totuși, la lovitura de cap a lui Lautaro la capătul cornerului. A rămas printre cei mai buni și după pauză, cu mai multe intervenții bune”.

După această înfrângere, AC Milan a coborât pe 6 în Serie A. Echipa lui Pioli are 38 de puncte, 5 sub Inter, ocupanta locului 2, și 18 sub liderul Napoli.

Rezumatul VIDEO al meciului Inter - AC Milan

Mai multe știri despre stranieri: 

Valentin Mihăilă a ieșit de pe teren în lacrimi, după doar 14 minute din duelul cu Drăgușin, Pușcaș și Drăguș!

Scene ca în Liga 1 în derby-ul lui Răzvan Lucescu din Grecia » De ce au fost trimise echipele la vestiare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
gigimarga2
gigimarga2  •  07 Februarie 2023, 13:09
Postat de lec11 pe 07 Februarie 2023, 09:45

La Radu a fost o combinatie de conjunctura nefavorabila si ambitia lui proasta. Genoa mergea prost, iar noul antrenor Davide Nicola l-a vrut pe Perin pe care il cunostea deja (a si declarat asta). Apoi s-a incapatanat sa ramana la Inter sa astepte viata dupa Handanovic. Cred ca tot timpul asta pierdut ca rezerva atat la Genoa si Parma, cat si la Inter a pus un stop evolutiei lui. La un portar tanar se vede asta.

Ai observat corect , mai putin un lucru,dupa transferul lui Perin ( eu care sunt ,,vulpe" m am prins) sa vezi ce arbitraje avea Genoa. Dar valoarea lotului si situatia in clasament au fost chestii mult prea greu de suplinit. Insa arbitrajele au fost pro Genoa in majoritatea situatiilor interpretabile.Iar asta spune totul. Dar asta e pentru cine e bine ancorat in fenomen nu pentru suporteri

gigimarga2
gigimarga2  •  07 Februarie 2023, 13:04
Postat de emil1986 pe 07 Februarie 2023, 09:11

Da, inseamna si conjuctura, insa chiar fara accidentarea francezului, Tataruseanu tot avea cifre f. bune. La Firenze si Nantes a fost titular in peste 80 la suta din meciuri. Faptul ca antrenorii l-au apreciat la 2 echipe din 2 campionate atat de puternice spune totul. In ceea ce priveste pe Ionut Radu, Genoa a retrogradat si din cauza gafelor lui Ionut, asta insemnand puncte pierdute, dar si motivul pentru care au adus un alt portar. Si inca ceva, cum iti explici ca nu mai este chemat la nationala de ceva vreme? Oare toti au ceva cu Ionut sau el are o problema?

Intamplator îl urmaresc pe Radu si imi place . Are sânge . Dar discontinuitatea in jocuri si situatia de jucator imprumutat e in dezavantajul sa momentan. Cat priveste situatia lui la nationala lucrurile sunt simple , cand va juca constant foarte probabil o sa l cheme . Cert este ca cu genul de jucatori fara sânge in instalatie nu avem nici o sansa . Iar incompetentii astia când dau de unul cu personalitate îl catalogheaza drept ,,jucator problemă" . E ca si când un tâmplar ar da din intamplare peste un diamant si dupa ce dalta sa nu ar face fața l ar arunca pe motiv ca e o problema cu materialu'

lec11
lec11  •  07 Februarie 2023, 09:45
Postat de gigimarga2 pe 07 Februarie 2023, 05:40

Pe langa valoare fotbalul mai inseamna si conjunctura , sansa etc. Ce ar fi insemnat daca Maignan nu. se accidenta ?. Sau cum ar fi fost daca Juventus nu s ar fi implicat in ai ajuta pe Genoa in salvarea de la retrogradare trimitându l acolo pe Perin , ( cu care au si retrogradat de altfel) in detrimentul lui Radu ? Sa ai doua campionate de serie A la 21 de ani arată altfel.În carieră sansa joaca un rol determinant .

La Radu a fost o combinatie de conjunctura nefavorabila si ambitia lui proasta. Genoa mergea prost, iar noul antrenor Davide Nicola l-a vrut pe Perin pe care il cunostea deja (a si declarat asta). Apoi s-a incapatanat sa ramana la Inter sa astepte viata dupa Handanovic. Cred ca tot timpul asta pierdut ca rezerva atat la Genoa si Parma, cat si la Inter a pus un stop evolutiei lui. La un portar tanar se vede asta.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează