INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

FOTO Ciprian Tătărușanu, nuntă pe lacul Como » Imagini tari: Chiricheș și Chipciu, printre invitați

Sursă foto: Instagram @tutuionatanphotographer +13   FOTO
Sursă foto: Instagram @tutuionatanphotographer

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 22:00 / Actualizat joi, 26 mai 2022 22:12

Ciprian Tătărușanu (36 de ani), proaspăt campion cu AC Milan în Serie A, s-a căsătorit azi cu Antoaneta (34) într-o locație splendidă: Villa d’Este de pe malul lacului Como (Lombardia, nordul Italiei).

Aproximativ 50 de persoane au luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui Tătărușanu. Printre invitați n-au lipsit foști colegi ai portarului de la FCSB și echipa națională, ca Alex Chipciu, Vlad Chiricheș, Iasmin Latovlevici sau Alin Toșca.

Tătărușanu și Antoaneta au profitat din plin de lacul Como și s-au relaxat și pe o barcă, oferind cadre de neuitat pentru cuplul sudat în urmă cu mai bine de un deceniu.

FOTO. Tătărușanu, nuntă cu Antoaneta pe lacul Como » Imagini splendide

+9 FOTO

Villa d’Este - unde a avut loc petrecerea propriu-zisă, potrivit VIVA - de pe malul lacului Como e cunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia. 

Aici, de-a lungul timpului, și-au făcut apariția diverse cupluri celebre din întreaga lume. Printre ele se numără Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles, Clark Gable și Carol Lombard, William Randolph Hearst și Marion Davies, Ava Gardner și Frank Sinatra, Aristotele Onassis și Maria Callas, Tyrone Power și Linda Christian, etc, notează sursa citată.

Tătărușanu și Antoaneta, originară din Oltenița, au trei copii împreună, Sebastian, Matei și Isabel.

+21 FOTO

Vezi și:

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Bună! Sânii mei se numesc Chloe și Coco” » Reacția fostului lider ATP
Onlyfans
Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans: „Bună! Sânii mei se numesc Chloe și Coco” » Reacția fostului lider ATP

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
danutmarianradu
danutmarianradu  •  26 Mai 2022, 22:36

Bravo lui. Felicitări și casa de piatra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează