INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB

Constantin Budescu, TRIPLĂ accidentare în Arabia Saudită! Există o prognoză optimistă și una horror

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 20:02

Constantin Budescu (29 de ani) a suferit o accidentare serioasă și ar putea rata restul sezonului la Al Shabab, formația lui Marius Șumudică.

Presa din Arabia Saudită afirmă că Budescu a suferit o accidentare la  genunchi, cu mai multe complicații. Din primele informații ar fi vorba de o accidentare la mușchiul coapsei, o a doua la tendonul genunchiului și o a treia la ligamentele aceluiași genunchi.

Surse apropiate de atacant au spus pentru GSP.ro că acesta va mai face joi un test la genunchi. Există și o prognoză optimistă: ruptură musculară la coapsă și pauză maximum o lună. Mâine va afla dacă e afectat și ligamentul genunchiului, caz în care ar lipsi mult mai mult timp de pe gazon.

„Din ce am înţeles eu, Budi ar sta cam o lună. Oricum, joi va mai face un RMN şi vedem sigur”
Marius Șumudică la TV Digi Sport

Marius Șumudică avertiza în privința riscului unei astfel de accidentări, chiar în urmă cu 2 etape: „Nu vreau sa îl «ucid»! Budescu e accidentat, trebuia să se opereze la genunchi acum 3 luni”.

Constantin Budescu a fost integralist în meciul de sâmbătă, pierdut de Al Shabab în deplasarea de la Al Fateh, scor 0-1. Mijlocașul român a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 68.

7 goluria marcat Budescu în acest sezon în prima ligă din Arabia Saudită, fiind cel mai bun marcator al lui Al Shabab

Vezi și: 

VIDEO Șumudică s-a băgat în gunoi pentru un bilet la pariuri! „S-a întors de la jumătatea drumului și căuta cu angajații prin container” :D

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Februarie 2019, 11:34

Trebuie sa fii extrem de nepriceput in traumatologia sportiva, incat sa confunzi o leziune la gvadriceps, cu o leziune a ligamentelor la genunche. Cam greu sa faci si ruptura de muchi, si de tendon de gvadriceps, si leziuni ligamentare ale articilatiei, concomitent, sint nivele diferite. Se confirma ca "starea locala" la membrele inferioare ale lui Budescu arata o precaritate, ca ori e lipsa de antrenament, ori multe leziuni, preexistente.

sa_radem_de_fc_fcsb
sa_radem_de_fc_fcsb  •  14 Februarie 2019, 07:12

Numele clubului e FOTBAL CLUB FCSB. FCSB nu inseamna nimic, nu e abreviere!

para.para
para.para  •  14 Februarie 2019, 00:21

Budescu a mirosit ca Sumi e pe faras si s-a scos acum cu asa zisa accidentare. Se pregatesc amandoi sa revina in liga mamaliga.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează