INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Contact Hagi - Galata

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Gică Hagi a discutat cu conducerea lui Galatasaray pentru preluarea băncii "Cim Bom" după ce separarea de germanul Feldkamp a devenit efectivă. Nu s-a ajuns la nici un acord însă, deoarece antrenorul român a cerut un contract pe un an şi jumătate, în timp ce şefii grupării din Istanbul doreau un angajament doar pînă în vară. Deşi n-a produs o ruptură, diferendul a făcut ca turcii să se orienteze spre alte variante. Refuzaţi şi de fostul selecţioner Mustafa Denizli, ei urmăresc mai multe piste: Laudrup, Matthaus, Van Gaal, Souness, Zaccheroni, Guidolin şi Tardelli. Acum, de echipă se ocupă un grup de 4 tehnicieni din cadrul clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  06 Aprilie 2008, 12:25

Am auzit ca pe marele nostru BASINOS il tenteaza GALATASARAY.CORECT.Pe EL il tenteaza si mana stanga ca a obosit cu cealalta(numele de familie).

 •  06 Aprilie 2008, 09:46

gica, e bine sa antrenezi oriunde, numai in romania nu. tara asta nu te merita. nu te-a meritat nici ca fotbalist, nu te merita nici ca antrenor. bafta!

 •  06 Aprilie 2008, 08:42

Mai baiatule! Stai mai cuminte acasa si vezi-ti de familie... Ca nu "poti" ai dovedit-o de 4 ori. NU esti antrenor si basta! Pentru asta mai tr' si un pic de IQ...Ca nu-l ai se vede din privirea-ti. Auzi! La Galata... Te manca turcaletii cu fulgi cu tot...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close