INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COSMIN CONTRA VREA ÎN FINALA CUPEI UEFA

Contra: „Mama a plîns de bucurie la golul meu”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2008 00:00

Cosmin Contra a vorbit pentru gsp.ro despre golul senzaţional reuşit aseară în faţa lui Bayern Munchen:

E un gol care a făcut dreptate. Era singura modalitate de a trimite mingea spre poartă pentru că portarul Kahn închisese foarte bine unghiul. Dedic această reuşită tatălui meu şi mamei mele, pe care ieri am văzut-o după 6 săptămîni. Ea trece prin momente foarte grele. Mama a plîns de bucurie la golul meu, pînă acum plîngea de tristeţe”, a spus Cosmin.

El a adăugat: „În continuare e favorită Bayern, dar îmi doresc să joc în finală contra Fiorentinei. Am vorbit cu Adi să rezolve problema în retur. Noi am făcut un meci foarte bun aseară, am jucat de la egal la egal cu ei, cu excepţia primelor 30 de minute. Îmi doresc mult să ajungem în finală”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
 •  05 Aprilie 2008, 00:30

CU GURITZA SI CU MUTU , SE CUTREMURA PAMANTUL. EI SUNT FOTBALISTI DE VITZA, SUT SI GOL DINTR-O SCARITZA, CE MAI FOTBALISTI AVEM ,MAI NENE, PRIMII LA EUROPENE !

 •  04 Aprilie 2008, 18:13

in atac ar trebui sa joc io.O sa dau 29 de goluri si in finala la 3-0 pentru Romania o sa-i dau arbitrului cu o bricheta in cap...

 •  04 Aprilie 2008, 17:12

si mama lui gugu a plans,cand a vazut ce copil prost a crescut...adevarul ca dupa nume chiar pare un tolomac,din pacate asta e realitatea gugule..ha ha ha ha ha

Vezi toate comentariile (34)
Comentează