INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE

Contra: ”Mi-a zis multă lume că am bătut riscant penalty-ul cu Mallorca, dar mie nu mi s-a părut” :D

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Cosmin Contra, fundaşul lui Getafe, nu crede că execuţia sa din meciul cu Mallorca a fost una riscantă.

”Ultimul penalty care l-am avut cu Sevilla s-a ratat şi de aceea am luat eu mingea să bat. Sîntem trei jucători care batem penalty-uri bine, iar ceilalţi doi rataseră înainte. Mi-a zis mai multă lume că am bătut riscant lovitura de pedeapsă cu Mallorca, dar mie nu mi s-a părut.

Sărbătoresc cu prietenii, cu familia, cu Gheorghe Craioveanu. La 33 de ani, mă rog să mă ferească Dumnezeu de accidentări. Mă aşteptam ca Mutu să fie huiduit în Ghencea, mi s-a întîmplat şi mie la echipa naţională.

Sper să ne calificăm la Campionatul Mondial, generaţia asta merită calificarea la Mondiale. Se vorbeşte foarte mult de Poli şi Dinamo. În vară am fost liber de contract, dar nu m-am înţeles cu domnul Iancu. Vedem cînd îmi expiră contractul cu Getafe, pentru că mă simt bine aici”, a spus Contra la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  15 Decembrie 2008, 21:27

la multi ani gurita

 •  15 Decembrie 2008, 21:25

nu a fost riscant deloc...aa se bate un penalty ...genu de penalty care nu poate fi aparat

 •  15 Decembrie 2008, 21:13

frumoasa executie. mos, mos, da face.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează