INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE

Contra: "Voi rămîne încă un an la Getafe, Spania e ca o a doua casă pentru mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional român Cosmin Contra (33 de ani) a declarat că va semna în curând prelungirea contractului cu Getafe pe încă un an, deşi dorinţa sa era să parafeze o înţelegere pe două sezoane, propunere cu care clubul spaniol nu a fost de acord.

"Trebuia să dau până pe 15 iunie un răspuns celor de la Getafe cu privire la prelungirea înţelegerii mele. M-am hotărât, voi rămâne pentru încă un an la Getafe. M-am obişnuit aici, Spania e ca o a doua casă pentru mine. În plus, nu a fost nicio altă ofertă pentru mine", a spus Contra.

Fotbalistul a afirmat în urmă cu 10 zile că nu a ajuns încă la un acord de prelungire a contractului cu Getafe, scadent în acestă vară, el dorind un contract pe doi ani, în timp ce clubul spaniol vroia o înţelegere doar pe un singur sezon.

Sursă: NewsIn

Playtech: Anamaria Prodan, reacţie uluitoare în miez de noapte. Ce a făcut după ce au apărut imagini cu Reghe şi amanta


Comentarii (2)
 •  15 Iunie 2009, 14:52

Doamne fereste ce jurnalisti penibli avem nu sunt in stare sa ne transmita o informatie corecta Cosmin Conra face anul acesta 36 de ani nu 33 dar asa-i romanu credeti ca s-ar fi retras asa de repede.Din 1973 pana in 2009 is 36 de ani nu 33 dar cred ca ati ramas repetenti la matemaitca!!!Dormiti in continuare

 •  15 Iunie 2009, 14:44

Pina acum spuneai ca nu te-ai inteles la 2 ani cu ei. Acum cind ti-ai facut socotelile mai bine si ai vz. ca nu ai unde sa te duci e bine sa ramai si 1 an. Nu o mai dati atita cu patriotismul ca numai la bani va e gindul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează