INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Cordoba cere o sumă uriașă în schimbul lui Florin Andone » Ce spune jucătorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 14:19

În sezonul trecut, Florin Andone a impresionat în tricoul Cordobei, iar acum vrea să obțină un transfer în La Liga.

Andone, 22 de ani, a venit în țară pentru convocarea la echipa națională și a vorbit despre viitorul său.

"Eu am o situație destul de complicată. Președintele nu mă lasă să plec, iar cine vrea să mă transferere trebuie să plătească 6 milioane de euro. Este o sumă mare și este aproape imposibil ca cineva să dea banii ăștia pe mine.

Eu aș vrea să joc în La Liga, la orice echipă. Cred că aș avea rezultate bune acolo", a spus Andone pentru DigiSport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  30 August 2015, 16:41
Postat de dinamo_fan pe 30 August 2015, 16:29

maine o sa ne spui ca si Pap e peste asta la cate selectii si goluri are la nationala. Cine l-a vazut pe Andone a observat dupa 10 minute de joc ca foloseste un procedeu pe cale de disparitie in liga 1 - fuge pe teren !

Si Nicolita fugea. Asta nu-l facea si fotbalist.

sibelius
sibelius  •  30 August 2015, 16:31
Postat de Paun Danut pe 30 August 2015, 15:53

ce a confirmat Chiriches? Andone a avut ghinion de o echipa mica...... din pacate vine din romanica si, din nefericire pentru el , risca sa aiba soarta lui Maxim in Germania... o sa faca bara pana o sa uite cum se da cu piciorul in minge! am o rugaminte, vad ca esti stelist, dar nu compara pe \Andone cu Varela. Asta e un copil cu valoare, a demonstrat pe teren echipe mari din spania, lasa-l pe VArela acolo unde merita sa joace; adica in liga lui mitica

Daca demostra ceva era cumparat deja. E tipic romanesc sa ne entuziasmam la un dribling sau un gol.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 August 2015, 16:29
Postat de randoom_._ pe 30 August 2015, 15:35

pai da,dar chiriches a confirmat in optimile e.l. impotriva lui chelsea. asta a retrogradat cu cordoba. cam asta este diferenta. asa ca exemplu,chiar daca varela este mai bun decat chiriches,pentru faptul ca varela nu joaca in grupe acuma,valoarea lui este foarte mica fatza de cum era daca juca in optimi de e.l. si dadea gol.

maine o sa ne spui ca si Pap e peste asta la cate selectii si goluri are la nationala. Cine l-a vazut pe Andone a observat dupa 10 minute de joc ca foloseste un procedeu pe cale de disparitie in liga 1 - fuge pe teren !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează