INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA

Cordoba nu-l mai poate ține pe Andone! Patru cluburi din La Liga sînt gata să-i achite clauza de reziliere

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 18:01

Florin Andone ar putea reveni mai repede decît se aștepta în La Liga.

Internațional român a retrogradat cu Cordoba la finalul sezonului trecut, însă evoluțiile de atunci și cele 8 reușite în prima parte din Segunda au atras atenția grupărilor din prima ligă.

DigiSport anunță că Malaga, Sevilla, Getafe și Espanyol au pus ochii pe atacantul naționalei României. Malaga este cel mai aproape de un transfer, fiind în căutarea unui atacant care să revitalizeze ofensiva, avînd în acest moment cel mai slab atac din Spania: 11 goluri.

Cordoba speră să îl păstreze în continuare pe Andone, însă nu se va putea opune dacă o echipă va achita clauza de reziliere.

6.000.000 €este clauza de reziliere pe care trebuie s-o plătească formația care îl vrea pe Florin Andone 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gabonne1982
gabonne1982  •  03 Ianuarie 2016, 09:57

si Espanyol ar fi o destinatie buna pentru el.O echipa fara mari pretentii,de mijlocul clasamentului si antrenata si de un roman

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Ianuarie 2016, 20:47

spuneam acum o luna ca daca joaca in acelasi ritm va fi imposibil ca Andone sa nu ajunga in Primera. Dupa experienta Rusescu parca nu as vrea sa-l vad la Sevilla desi e clar cel mai buna destinatie din cele 4 dpdv profesional. Risca sa nu i se dea sansa pe care o merita. Malaga ar fi o alegere excelenta. Au si antrenor bun.

samertx
samertx  •  02 Ianuarie 2016, 20:11
Postat de ogica30 pe 02 Ianuarie 2016, 19:02

stati linistiti ca vi-l aduce patronu vostru,vinde doua *** si un berbec si daca nu-i ajunge va vinde si pe voi...ca a mai facuta asa ceva cand a purtat fularul lui dinamo la gat....

Se sparge în oferte, ăsta, jiji!! :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează