INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA // Șumudică marcat de celebra căzătură: "Să reziști două zile pe cal și să cazi pe urmă în halul ăsta" :D » Ce-i trecea prin cap când picase în șanț

FOTO: Colaj GSP
FOTO: Colaj GSP

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 18:18

După amicalului câștigat în fața cehilor de la Slovacko, scor 4-1, Marius Șumudică a vorbit despre evoluția jucătorilor aduși din România și despre momentul amuzant din meciul precedent, când a căzut într-un șanț. 

...despre fotbaliștii aduși din România: "Se pregătesc bine, cresc. Este un ambient bun. Contează mai mult meciul de Cupă de pe 18. Pe urmă începem meciurile de foc, cu Fatih Terim, s-a întors la Galatasaray. O să fie frumos. Eu trebuie să mai fac doar 10 puncte, să ma salvez. Obiectivul meu personal este să termin în primele 8".

...despre patronii din Turcia: "În România îi poți numi bașcani? Păi aici pun 20, 30 de milioane pe  masă. Nu am primit niciodată echipa în plic sau telefoane pe bancă. Nu există așa ceva aici. Ești respectat cât timp ai rezultate. Și la transferuri respectă dorința antrenorilor".

...despre momentul căzăturii: "Se amuzau și fanii din Kayseri, să reziști două zile pe cal și să cazi pe urmă în halul ăsta. Râdeau jucătorii cu gura până la urechi când am ajuns la hotel. Să vezi ce moment am avut și eu, de parcă m-aș fi așezat intenționat. Am văzut că se uită camera pe mine și m-am prefăcut că mă uit la meci. Am avut noroc că azi a fost gardul de sârmă. Mi-am pus și scaun ca la frizer azi, să nu cad". Vezi aici momentul. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
marius.bxl
marius.bxl  •  10 Ianuarie 2018, 21:02

Te iubesc sumi.hai fcsb

ill7ven
ill7ven  •  10 Ianuarie 2018, 20:18

:))))))))))))))))))))))))))))

100466354012178
Joachim Makay  •  10 Ianuarie 2018, 20:14

Pacat ca nu a ramas unde a cazut .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează