INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cosmin Contra anunță transferul lui Gicu Grozav: „În 10 zile se rezolvă”

Gicu Grozav
Gicu Grozav

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 18:30

Selecționerul României, Cosmin Contra, a dezvăluit că mijlocașul ofensiv Gicu Grozav, 27 de ani, va semna în curând cu noua lui echipă. 

Rămas liber de contract după ce Mircea Rednic l-a dat afară de la Dinamo la începutul lui noiembrie, Gicu Grozav este la un pas de a-și găsi un nou club, conform selecționerului. 

Sper ca Gicu Grozav să-şi rezolve transferul în această săptămână. Are ceva oferte. I-am zis că are nevoie să joace și să-şi recupereze încrederea avută înainte de ce s-a întâmplat în ultimele 6-8 luni de zile.

Trebuie să meargă la o echipă unde să joace. Sunt sigur că în maximum 10 zile îşi va rezolva situaţia. Sper să joace şi să fie şi el o soluţie pentru naţională”, a declarat Cosmin Contra într-un interviu pentru FRF TV.

700.000 €este cota lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Gicu Grozav a jucat la Unirea Alba Iulia, U Cluj, Standard Liege, Petrolul, Terek, Karabukspor, Bursaspor și Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Ianuarie 2019, 20:46

la Unirea Alba se transferă

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  10 Ianuarie 2019, 19:29

Dacă și ăsta e o speranță pt națională înseamnă că avem un antrenor ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  10 Ianuarie 2019, 19:16

ce solutie pentru Nationala sa mai fie Gicu Grozav, dle Contra ? Grozav a esuat lamentabil la rinamo, o echipa aflata cu un picior in liga a II-a, solutii pentru Nationala trebuie sa devina Puscas, Dragus, poate Adrian Petre

Vezi toate comentariile (3)
Comentează