INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Costel Pantilimon a închis perfect poarta lui Sunderland în meciul cu Liverpool

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 18:51

Costel Pantilimon a fost din nou titular pentru Sunderland în partida de pe terenul lui Liverpool, scor 0-0.
Goalkeeper-ul român este la al doilea meci important pe care-l joacă la Sunderland, după ce sîmbăta trecută a închis perfect poarta în faţa lui Chelsea, iar echipa sa a terminat la egalitate, 0-0.

Şi de aceast dată portarul a reuşit să nu primească gol şi Sunderland ocupă acum locul 14, cu 15 puncte după tot atîtea etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valiii
valiii  •  06 Decembrie 2014, 22:34

nu stiu ce se intampla cu liverpool anul asta,parca nu mai e echipa placuta ochilui de anul trecut ,juca frumos ,ocazii peste ocazii ,cantareste greu si plecarea lui suarez dar totusi ,la fel juca si cand era el accidentat sau suspendat,sper sa-si revina cat mai curand

dodel88
dodel88  •  06 Decembrie 2014, 20:06

Astazi 15:30 Ceahlaul - U. Cluj 18:00 Pandurii - Rapid Bucuresti 20:30 Astra - Din. Bucuresti Intra pe l o o k - t v . e u Si vezi meciurile Sterge spatiile Sau intra pe l o o k tv w o r l d(scrie asa in google)

secundul
secundul  •  06 Decembrie 2014, 19:56

SA VEDETI PENALTYURILE LUI ARSENAL SI CITY AZI! Frauduloase ambele, nu se compara cu ce a primit Steaua la Craiova. Ala a fost penalty acoperit, pe langa astea de azi din Premier League.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează