INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Costel Pantilimon e optimist după transferul la Sunderland: "Am venit să joc pentru a reveni în poarta naţionalei"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 17:20

Sătl să stea pe banca de rezerve la Manchester City, Costel Pantilimon a ales să plece la Sunderland. Internaţionalul român a oferit un interviu pentru site-ul FRF în care explică exact ce l-a determinat să ia această decizie. 

"Am plecat de la Manchester City şi îmi doream un club cu aspiraţii înalte, care să joace la un nivel ridicat şi care să-şi dorească să facă performanţă.

După ce am vorbit cu antrenorul Gustavo Poyet, am realizat că Sunderland este clubul potrivit pentru mine. Sunderland este un club puternic, cu jucători foarte buni, iar din sezonul următor avem ambiţii mari, poate vom reuşi să ne calificăm în cupele europene.

Îmi doresc foarte mult să revin în poarta echipei naţionale. Prima reprezentativă este foarte importantă pentru mine, de aceea am şi ales un club unde să fiu dorit şi unde să am şanse să joc", a spus Costel Pantilimon pentru site-ul oficial al FRF.

...despre goalkeeperii de la Cupa Mondială: "Sînt doi portari care mi-au plăcut foarte mult. Primul este Jasper Cillessen, portarul Olandei, care, deşi nu are foarte multe selecţii la echipa naţională, a arătat o siguranţă şi un joc de picior foarte bune.

S-a descurcat foarte bine la cel mai înalt nivel. Mi-a plăcut şi chilianul Claudio Bravo, un portar experimentat, care dă siguranţă echipei", a spus Pantilimon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
lucell
lucell  •  20 Iunie 2014, 18:45
Postat de glorie pe 19 Iunie 2014, 18:43

Perfect, acolo doar Vito Mannone mai e in poarta. In lot mai sunt: Giaccherini, Borin, Steven Fletcher, Adam Johnson, Altidore, Scocco, Cattermole, batranii Cuellar, John O'Shea, Wes Brown si Dossena, etc. Bine ca a plecat!

Ce treaba au jucatorii de camp batrani cu portarii?Ai comentat si tu ca sa nu adormi.

bamse1901
bamse1901  •  20 Iunie 2014, 00:09

daca e ca in ultimul amical, mai bine lasa_ne

21lva
21lva  •  19 Iunie 2014, 19:27

era mult mai bine rezerva la city decat rezerva la sunderland. din pacate pentru el, nu l-au mai vrut aia de la city.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează