INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Costin Lazăr explică de ce a ales Grecia: "E mai bine profesional şi financiar decît la Rapid"

Costin Lazăr se simte excelent la Salonic
Costin Lazăr se simte excelent la Salonic

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 15:43

Costin Lazăr a refuzat ofertele pe care le-a primit în această vară din Liga 1 şi a ales să semneze cu echipa antrenată de Ladislau Boloni, PAOK Salonic. Fostul căpitan al Rapidului a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care se declară fericit că a ales Grecia şi dezvăluie ce l-a determinat să plece din Liga 1

Costin Lazăr (30 de ani) are toate motivele să se simtă fericit la Salonic. Se antrenează, joacă şi trăieşte într-un oraş frumos împreună cu soţia şi cei 2 copii: "Mă simt excelent aici. Joc la o echipă cu tradiţie în Grecia, familia e cu mine, oraşul e superb. Am 30 de ani şi aveam nevoie de linişte, iar la Salonic chiar e linişte, iar la Salonic chiar e linişte din toate punctele de vedere".

Fostul mijlocaş al Rapidului mărturiseşte ce l-a determinat să lase Liga 1 şi să aleagă PAOK Salonic: "Am avut mai multe oferte din ţară, dar nu am vrut să mă grăbesc. U Cluj îmi oferea cît cei de la Rapid, iar Astra ceva mai mult. Dacă tot eram decis să plec de la Rapid, căutam ceva mai bun din punct de vedere financiar şi profesional. Am preferat să plec în străinătate."

Citeşte în ediţia de print a Gazetei Sporturilor şi în cea de iPad ce spune Costin Lazăr despre Loţi Boloni şi de ce crede fotbalistul că i-a fost destinat să joace pentru PAOK Salonic.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  22 August 2011, 00:56

Voi stiti ce inseamna profesional?Adica,acolo unde se afla Lazar in prezent nu exista un Copos,un Becali,Muresan,Mititelu,Borcea si asa mai departe.Acolo echipa este profesionista,cu un patron care este patron,presedintele e presedinte si managerul e manager,iar jucatorul e jucator.Fiecare i-si face treaba pentru banii castigati,dar respectul e reciproc.Rau e faptul ca multe tari si multe echipe din Europa sunt mult mai civilizate si mai profesioniste decat noi.Pana si in Europa de Est suntem la subsol.Lazar,daca era intr-o tara mai civilizata ajungea mult mai departe.

alanjoe1881
alanjoe1881  •  21 August 2011, 20:07

ca toti jucatorii, interesat NUMAI de bani!

sibelius
sibelius  •  21 August 2011, 19:22
Postat de ockilaaa pe 21 August 2011, 16:16

sa intelegem ca acum nu a mai ales cu inima...

Ba da, dar inima era cu ochii pe buzunar.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează