INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Costin Lazăr la Radio.GSP.ro: "Mi-aş dori să evit echipele româneşti în Europa, mai ales Rapidul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 22:33

A ajuns de numai două săptămîni în Grecia, dar Costin Lazăr este deja lăudat de presa elenă după ce a reuşit o pasă de gol la chiar primul său meci în tricoul lui PAOK Salonic. Mijlocaşul român a spus la Radio.GSP.ro că se simte foarte bine la echipa lui Ladislau Boloni şi speră să ajungă în grupele Europa League, acolo unde speră să-i evite pe români.

Fostul jucător al Rapidului spune că vrea să-şi facă un nume în Grecia şi crede că marele său avantaj este faptul că-l are ca antrenor pe Ladislau Boloni.

"E foarte frumoasă viaţa în Grecia, aveam nevoie de o asemenea schimbare, ultimele 5 luni în România nu au fost prea bune pentru mine. Am fost primit foarte bine aici, la PAOK. Mă înţeleg foarte bine cu domnul Boloni, e un antrenor foarte bun. Mă bucur foarte mult că lucrez cu el în afară, unde e foarte greu să te adaptezi. E foarte apreciat şi sper să facem treabă împreună. Obiectivul nostru e eventul şi un parcurs cît mai lung în Europa League.

Îmi pare rău că am plecat din Giuleşti, dar mă bucur că am încercat şi eu sentimentul ăsta de a juca în străinătate. Vreau să-mi fac un nume şi aici.  Cred că toate echipele româneşti au şanse de calificare în grupele Europa League şi m-aş bucura să treacă toate, ar fi un bine pentru România. Mi-aş dori să evităm în grupe o echipă românească, mai ales Rapidul", a spus Costin Lazăr la Radio.GSP.ro.

Costin Lazăr a semnat în această vară cu PAOK Salonic, după ce şi-a încheiat contractul cu Rapid. Fotbalistul de 30 de ani a semnat un contract valabil pe trei ani, urmînd să primească din partea grecilor cîte 300.000 de euro în fiecare stagiune.

CITEŞTE ŞI...
Costin Lazăr a semnat cu echipa lui Boloni, PAOK Salonic: "Sînt foarte fericit!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
marius.dennis
marius.dennis  •  21 August 2011, 18:59

Bv Costine, ai ales o echipa adevarata, Forza PAOK, sempre gate 4

criselly99
criselly99  •  07 August 2011, 23:25

...mda ...lazar ... mai subtire cu atata pieptanat

schustysb
schustysb  •  07 August 2011, 12:33

@fotbalisti romani la ora acuta mult fotbalisti romani la ora actuala

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close