INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Criticat după ce a fost pus pe liber: "Noi i-am deschis uşa, dar lui Marica nu i-a păsat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 13:37

Managerul clubului german VfB Stuttgart, Fredi Bobic, a declarat că Ciprian Marica (25 de ani) are şanse minime să mai joace la formaţia sa, după excluderea din lot, produsă ieri.

"Există şanse minime ca Marica să mai joace la VfB Stuttgart. Nu ne-a lăsat impresia că are intenţia de a reveni, de a continua cu noi", a spus managerul grupării şvabe, preluat de Mediafax.

"Am încercat de mai multe ori să îi las uşa deschisă. Dar el nu a arătat disponibilitate pentru echipă. A spus lucruri inacceptabile. L-am urmărit cu atenţie mai mult timp"
, a explicat şi antrenorul Bruno Labbadia.

Ieri, după o discuţie între antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic şi Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe român.

Deşi Marica a negat faptul că s-ar fi declarat nemulţumit de situaţia sa la club, şefii au decis să-l excludă pe român din lot, urmând ca el să se antreneze individual până când se va lua o altă hotărîre.

Marica mai are contract cu VfB pân în vara anului 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sebaa
sebaa  •  16 Februarie 2011, 15:30

Ma mir cum de nu a aparut deja stirea ca o sa il ia Steaua...

viocalp
viocalp  •  16 Februarie 2011, 14:10

are 25 de ani si deja figuri de cocalar,,,un nou adrian mutu oare?sa plece la arabi si go planet?avem jucatori mai buni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează