INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

„Răzvan Marin nu e de Ajax”. Cruda realitate: nu a mai fost titular din septembrie, are doar 35 de minute în ultimele 9 meciuri!

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 11:34

Răzvan Marin, 23 de ani, are mari dificultăți la Ajax. Fostul internațional olandez Wim Kieft crede că „tricolorul” este „o achiziție scumpă care s-a dovedit un fotbalist mediocru”. 

O realitate crudă pentru Răzvan Marin. Cumpărat cu 12,5 milioane de euro de la Standard Liege și considerat de Ajax punctul forte al campaniei de transferuri pentru linia mediană, care îi pierduse pe Frenkie de Jong și pe Lasse Schöne, „tricolorul” a evoluat doar la început la Amsterdam, a fost și titular în campionat, apoi antrenorul Erik ten Hag l-a folosit din ce în ce mai puțin. 

În grupele Ligii Campionilor, nu a apărut pe teren niciun minut. Nici măcar unul. Șase meciuri, de fiecare dată a fost rezervă, dar nu a intrat deloc. 

La Standard a jucat de două ori mai mult. Cu super rezultate! 

Sezonul trecut, Marin a fost cel mai bun fotbalist al lui Standard. Dinamic, puternic fizic și psihic, cu un joc solid, percutant, direct pe poartă. A influențat decisiv 19 goluri, având o medie de peste 84 de minute în cele 47 de partide disputate în toate competițiile. Acum, Ten Hag apelează la el de două ori mai puțin! 

Nu a mai fost titular din 25 septembrie  Într-un editorial dur publicat în cotidianul De Telegraaf, fostul internațional batav Wim Kieft susține că „nivelul lui Ajax este prea ridicat pentru Răzvan Marin. O achiziție scumpă care s-a dovedit un jucător mediocru”. 

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani nu a mai fost titular la „lăncieri” din 25 septembrie, de la 5-0 cu Fortuna Sittard. Și a jucat doar 35 de minute în ultimele nouă etape de Eredivisie: 18 minute într-un meci, 9 și 8. Tot mai puține.  

10 goluriși 9 assisturi a reușit Răzvan Marin sezonul trecut la Standard

1este numărul reușitelor mijlocașului la Ajax în această stagiune (un assist)

45,3minute pe meci este media minutelor jucate de Marin la Ajax

Match preview Arsenal - Manchester City:

Vezi și: 

VIDEO Ionuț Radu, învins în derby la unicul șut pe poartă » Ce notă i-a dat Gazzetta dello Sport 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
alenb
alenb  •  15 Decembrie 2019, 17:28
Postat de bluerush pe 15 Decembrie 2019, 16:09

Este plin de jucatori de Fifa pe site-ul acesta si asta se vede din comentarii. Razvan Marin este un produs destul de bun pentru campionatul Olandei insa cand ai fost adus sa il inlocuiesti pe De Jong si lumea se asteapta sa fii bomba din primul minut, ca si cum tu ai jucat o viata acolo, nu merge treaba bine. Pentru cei care se dau cunoscatori, se pot consulta cazurile: Griezman, Hazard sau chiar Ronaldo, jucatori care nu mai joaca acelasi fotbal si nu se mai simt la fel de bine la noile echipe. Ajax a facut o greseala, necaracteristica pentru un club obisnuit sa creasca jucatori, si anume aceea ca a adus un jucator dintr-un campionat inferior, pe o suma de 12 mil, si a vrut ca el sa faca ce facea un jucator crescut si educat in fotbalul olandez, vandut la Barcelona pe 75 de mil. Plus ca istoria fotbalului este plina de cluburi care nu au stiu sa gestioneze jucatori, urmand ca apoi ei sa explodeze la alte echipe. Razvan Marin ar trebui sa incerce sa isi gaseasca alta echipa, unde sa joace macar 45 de minute pe meci, deoarece doar participand la antrenamentele lui Ajax nu face decat sa stagneze, mai ales ca antrenorul nu pare a fi inclinat sa ii acorde mari sanse. Mie imi place acest baiat, mi se pare serios si pus pe treaba, comparativ cu ce figuri arata restul generatiei sale, iar in ceea ce priveste valoarea sa, depinde doar de el cat de sus poate sa ajunga.

Asa e, ar putea sa joace titular la dealde Sittard sau Zwolle, in nici un caz nu are valoare de Ajax. Poate ar fi bine ca Ajax sa-l imprumute la Viitorul unde sa-ai desavarseasca cresterea ))

alenb
alenb  •  15 Decembrie 2019, 17:24

Cum mey, nu este peste De Jong??

vlad_draculea
vlad_draculea  •  15 Decembrie 2019, 17:06

a???/????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează