INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Dacă rămîne la Fiorentina, Mutu va fi rezerva puştiului Jovetici

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Necazurile nu se opresc pentru Mutu. Mai nou, a rămas şi fără postul de titular la Fiorentina. Şefii clubului viola anunţă că "Briliantul" va fi doar o soluţie de rezervă în caz că nu se va transfera în această vară.

"Mutu rămîne pe lista de transferuri, situaţia sa este cu adevărat delicată. Ce se întîmplă dacă rămîne? În cazul acesta, va fi asul nostru din mînecă.

Titularul postului va rămîne Jovetici, însă Adrian, încărcat de furie aşa cum îl ştim noi, ar putea fi o armă de rezervă", a declarat Pantaleo Corvino.

Stevan Jovetici are 20 de ani şi a punctat de 8 ori în cele 58 de partide disputate în tricoul Fiorentinei. În schimb, Mutu a bifat 50 de reuşite în 91 de partide.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gyrosland
gyrosland  •  19 Iunie 2010, 12:36

:)) ce articol gay... "Necazurile nu se opresc pentru Mutu", de parca ar mai merita sa fie titular vreodata dupa cum si-a batut joc de fotbal

gtxr
gtxr  •  19 Iunie 2010, 12:28

www.tuning-pe.net

Vezi toate comentariile (2)
Comentează