INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Dan Petrescu, dat afară de la Kayserispor după doar 45 de zile

Dan Petrescu nu va mai fi antrenorul lui Kayserispor
Dan Petrescu nu va mai fi antrenorul lui Kayserispor

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 21:04 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 23:52

Dan Petrescu (53 de ani) a fost demis de la Kayserispor, formația turcă pe care o preluase la începutul lunii ianuarie. Rezultatele proaste din campionat par să-i fi fost fatale „Bursucului”, a cărui experiență în Turcia se vede oprită mai repede decât și-ar fi imaginat.

După doar opt meciuri în care a antrenat-o pe Kayseri, Dan Petrescu a fost demis. Clubul aflat pe locul 16 în Turcia a făcut anunțul pe site-ul oficial: 

„Mulțumim, Dan Petrescu! Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic, Dan Petrescu, ne despărțim printr-o înțelegere reciprocă. Dorim să îi mulțumim lui și echipei sale și să îi urăm succes în experiențele sale viitoare”.

Înfrângerea cu Sivas, fatală pentru Dan Petrescu

Eșecul cu Sivas (0-2) a fost picătura care a umplut paharul pentru șefii lui Kayseri. Ofițerul de presă al turcilor a fost primul care a ieșit la atac, pe Twitter: „Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”.

45 de zilea durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu la Kayserispor

  • 8 meciuri la Kayseri
  • 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri
  • Golaveraj 6-9
  • 1.13 puncte/meci

Fanii îi ceruseră demisia: „Scăpați de Petrescu!”

Și fanii sunt nemulțumiți de prestațiile de la venirea românului. „Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, „Cu el, Kayserispor se prăbușește mai rapid decât în ultimele săptămâni” și „Du-te! Conducerea nu colaborează cu acest antrenor, nu înțelege nimeni ce jucăm. Scăpaţi de el!” sunt câteva dintre mesajele acide postate zilele trecute pe rețelele de socializare. 

VIDEO Claudiu Niculescu, despre divorțul dintre Dan Petrescu și CFR Cluj: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

Citește și alte știri din campionatul Turciei: 

Marius Șumudică reacționează după analiza GSP: „Am preluat un lot cu 20 de cazuri de COVID!”

Alarmă în Turcia! Șumudică a distrus două echipe într-o lună » Și pe Maxim!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
toto_mara
toto_mara  •  24 Februarie 2021, 14:22

*** de canapea care ai realizat atatea in viata ta mizera: cand a eliminat pe lazio, celtic, rennes etc., tot cu arbitri si cooperativa lu' ***, nu? intoarce te in pestera

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dante69
dante69  •  24 Februarie 2021, 11:23

Nu pot înțelege de ce s-au băgat în chestia asta. Bani avea deci când îți construiești un CV ești mai prudent. Și-a compromis și imaginea și cariera. Îl credeam mai isteț.

1735457746481229
Alexandru Nica  •  24 Februarie 2021, 09:26

Dane, ai făcut o alegere greșită, nu aveai ce căuta la turci, trebuie evitați. Urmează și Sumudică, acest lingușitor coleric, care diviniza Turcia, pe Erdogan. El de fapt este un om limitat, care nu prea a fost plimbat, s-a comportat ca un preș.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează