INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MESAJ

Dan Petrescu nu mai vrea scuze: „Nimeni de afară nu are ceva cu jucătorii români doar pentru că sunt români! Antrenorii nu sunt chiori!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 16:16

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, recunoscut pentru pedagogia inedită pe care o aplică jucătorilor pe care îi antrenează, nu înțelege atitudinea fotbaliștilor români care ajung să joace la echipe de „afară”. 

Tehnicianul votat antrenorul anului în Ancheta GSP 2019 a încercat să găsească motivele pentru care jucătorii români întârzie să confirme în străinătate. 

„Te duci acolo şi trebuie să te impui! Antrenorul de acolo nu e chior! Nu are ceva cu tine că eşti român. Tot timpul asta e scuza, antrenorul nu e bun

Şi alor mei le zic: «Tot timpul daţi vina pe antrenor, pe soare, pe minge, dar voi ce faceţi? Faceţi ceva că vine alt antrenor şi tot asta vă cere!» Toţi antrenorii vin şi cer lucruri, iar fotbalistul trebuie să arate zi de zi ce poate”, a declarat „Bursucul”, la TV Digi Sport. 

2019 a adus transferurile lui Ianis Hagi (21 de ani) și Răzvan Marin (23 de ani) la Genk, respectiv Ajax Amsterdam. Din păcate, cei doi nu au confirmat și au fost în repetate rânduri criticați de ziarele din Olanda și Belgia. 

Un alt jucător care nu s-a adaptat în străinătate e Tudor Băluță (20 de ani), fotbalistul adus de Brighton de la Viitorul. Mijlocașul nu a apucat să debuteze până acum în Premier League.

VIDEO // Dan Petrescu, poveste de senzație cu Zdeněk Zeman: „Muream de foame în cantonament, eu eram obișnuit cu cartofi prăjiți și brânză”

Vezi și: 

Dan Petrescu, moment de senzație cu Omrani! De ce l-a dus acasă: „I-am zis că păcălește fotbalul și el mi-a răspuns: «Tati, tati»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  25 Decembrie 2019, 10:39

Genk fara Ianis in teren are rezultate dezastruoase! Deci nu IANIS ESTE RAUL. Eu daca as antrena pe Genk as face o miscare indrazneata,anume; l-as titulariza pe Ianis si as formata echipa cu Ianis dirijor in teren! L-as incuraja si l-as motiva puternic pe Ianis. Cred ca ar fi o sansa ca Genk sa-si revina. Merita incercat ,dar in forta.

atiist
atiist  •  24 Decembrie 2019, 21:02

Nu inteleg de ce ne tot amagim ca fotbalistul roman "stie cu varza"....uitati-va la aia din campionatele adevarate ce preluari fac in lipsa de spatiu si timp...pe cand in liga noastra cea mult laudata sare mingea din supervedete ca din perete.....si stabilim si niste preturi de milioane multe.....

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  24 Decembrie 2019, 17:55

Mai Dane chiar nu te-ai convins ca nu ai valoare sa antrenezi in campionate tari ! Nu ai facut fata in China dar visezi ca o vrabie malai !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close