INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Daniel Niculae, gol decisiv pentru Auxerre în meciul cu Lille (3-2)

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2009 00:00

Niculae, care a fost integralist în confruntarea cu Lille, a ajuns la golul cu numărul 2 din acest sezon, după reuşita din etapa 5-a, venită după un an şi cinci luni de ineficacitate. Celelalte două goluri ale lui Auxerre au fost marcate de Jelen (36, 78), în timp ce pentru Lille au punctat Gervinho (26) şi Frau (40). Într-un alt meci din Ligue 1 disputat duminică, Toulouse a învins în deplasare pe Lens, scor 2-0, prin golurile lui Sissoko (36) şi Gignac (56).

Daniel Niculae a marcat, duminică, golul victoriei pentru Auxerre în meciul de pe teren propriu cu Lille, scor 3-2, din etapa a 10-a a campionatului Franţei, informează L'Equipe. Fostul rapidist a deviat cu capul, de la 10 metri, centrarea lui Capoue, din banda dreaptă.

 

Duminică trebuia să se mai joace meciul Olympique Marseille-PSG, dar a fost amânat, deoarece trei jucători ai oaspeţilor au fost diagnosticaţi cu gripă porcină.

Clasament: 1. Bordeaux 22p, 2. Monaco 21p, 3. Lyon 20p ... 7. Auxerre 17p.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  26 Octombrie 2009, 00:04

bravooooooooooooooooo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează