INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Daniel Stanciu: "Cu siguranţă Tamaş va fi titular la West Bromwich Albion"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2009 00:00

Impresarul Daniel Stanciu a declarat la GSP TV că Gabriel Tamaş va fi cu siguranţă titular la noua sa echipă, West Bromwich Albion.

"Antrenorul Di Matteo l-a urmărit pe un DVD, după care s-a interesat de evoluţia lui, a trimis scouteri la două meciuri. L-a sunat şi pe Dan Petrescu, iar acesta l-a recomandat pe Tamaş. Di Matteo l-a chemat pe Gabi în biroul lui, i-a explicat în ce sistem joacă echipa, ce trebuie el să facă, ce vrea de la el. Cu siguranţă el va fi titular. Vrea să-l folosească după 2 ianuarie, au un meci greu cu Nottingham Forrest", a spus Daniel Stanciu.

Acesta a precizat că Tamaş a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate. "800.000 lire sterline (900.000 euro) este suma de transfer, care va fi plătită în vară. Iniţial Auxerre a cerut un milion de lire, dar au lăsat la 800.000", a mai declarat Stanciu.

Playtech: TULBURĂTOR! Actriță celebră din România, diagnosticată cu cancer la sân. Momente cumplite


Comentarii (4)
 •  24 Decembrie 2009, 00:48

SUNT DE ACORD!Va fi titular seara de seara in cluburi,NICIODATA REZERVA!

 •  23 Decembrie 2009, 17:59

costel nu conteaza cine mai este betiv la dinamo pentru k el este cel care a iesit cel mai mult in evidenta

 •  23 Decembrie 2009, 17:56

putin probabil sa fie titular deoarece se stie ca la englezi barurile sunt in floare iar el nu e tocmai acea persoana lipsita de viciul bauturii ....... ca de tentatia e mare la patria bautorilor de bere coniac si altele .Dar de cine suntem noi sa judecam un simplu si umil jucator care nu a pus in viata lui piciorul in bar si care intotdeauna a fost constient de consecintele pe care le-ar putea suporta in urma unui asemenea comportament.PREA MULTA PUBLICITATE PENTRU UN BETIV NOTORIU CUM ESTE EL

Vezi toate comentariile (4)
Comentează