INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - BOLOGNA 3-1

Datasport: "Ştefan Radu a fost atent şi decis, fiind de netrecut"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Presa italiană a scris că fundaşul Ştefan Radu a fost atent şi decis, fiind de netrecut în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Bologna, în etapa a III-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6,5 jucătorului român. "Ştefan Radu a fost atent şi decis, fiind de netrecut. A ajutat şi ofensiva şi a devenit o certitudine pentru antrenorul Edoardo Reja", a scris Datasport.

Cotidianul Il Tempo l-a notat cu 6 pe Ştefan Radu. "Românului i-a fost schimbat rolul, a fost trecut fundaş stânga, dar acest lucru nu s-a simţit. Şi-a făcut treaba cu siguranţă", a scris Il Tempo.

În schimb, cotidianul La Repubblica i-a acordat nota 5,5 fundaşului român.

Fundaşul Ştefan Radu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Bologna, în etapa a III-a din Serie A.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
masseria
masseria  •  13 Septembrie 2010, 16:43

Pai normal ... Razvanel nu are ochi pentru el, este mai bine cu Rat care greseste foarte mult, s-au Radoi si multiiiiiiiii altii ... in loc sa promovam jucatori tineri noi continuam cu aceleasi fosile .. Ehh nui problema, la Paris o sa luam vreo 3-4 sa ne linisteasca definitiv ...

sbon
sbon  •  13 Septembrie 2010, 15:37

hai, ca mai lispeste unu de aici, Mirel Radoi Prazoi, balerinul sef, cu golul primit pe constiinta, a fost varza in ambele meciuri

thebluestlion
thebluestlion  •  13 Septembrie 2010, 13:54

Asta trebuia sa fie noul lider al nationalei pana acum! E vazut mai bine decat Chivu in Italia si la noi Cracanel nu-l cheama! Afara cu toti fotbalistii peste 28 de ani de la nationala, sa vina caii de la tineret!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează