INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Decizia de ultimă oră luată de Legia Varșovia în cazul lui Steliano Filip

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 17:20

Șansa lui Steliano Filip de a ajunge la Legia Varșovia a dispărut la doar o zi după ce a apărut informația că fundașul român de 24 de ani e dorit de campioana Poloniei.

"Antrenorul sau directorul sportiv s-au răzgândit. Au o altă strategie. Prima dată ei se uitau să aducă un fundaș stânga, dar acum au în plan să reprofileze un jucător din ofensivă pe acel post. Steliano a fost pe listă, dar acum s-a schimbat totul", susțin surse din Polonia.

Îl voiau împrumut!

Fostul dinamovist a fost foarte aproape să fie adus de Legia de la Hajduk Split sub formă de împrumut, Steliano urmând doar să pună la cale ultimele detalii legate de contract.

Concret, Filip urma să fie împrumutat la Legia pentru un sezon. Acesta a evoluat foarte puțin la Hajduk, doar cinci meciuri în toate competițiile.

Filip a mai fost urmărit și în trecut de Legia, mai mulți scouteri polonezi venind să-l monitorizeze pe acesta la un derby cu FCSB din primăvara lui 2017.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Iulie 2018, 12:02

La finalul carierei,care e destul de aproape,va spune că a fost,este și va fi un dinamovist convins,și că ar vrea să se retragă de la bianco-rossi.Vai de steaua noastră cu fotbalul nostru cu tot!

fibra
fibra  •  07 Iulie 2018, 08:53

Inca o dovada ca scrieti ca sa va aflati in treaba,sa umpleti spatiile cu baliverne.

rocky2
rocky2  •  06 Iulie 2018, 22:43

Legia nu e de Steliano, el va da lovitura jucand in Franta sau Italia!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează