INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Declarația interesantă a lui Stanciu: "Am vrut să revin la nivelul de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 19:47

Nicușor Stanciu a fost prezentat astăzi de Sparta Praga, după ce a fost transferat de la Anderlecht. Mijlocașul de 24 de ani a oferit o declarație interesantă după ce și-a pus semnătura pe contractul cu formația cehă.

"I-am adus lui Anderlecht un titlu și mulțumită mie clubul a ajuns în sferturile de finală din Europa League! Este logic că puteam să rămân acolo, nimeni nu mi-a zis să plec.

Am vrut însă să plec pentru a reveni la nivelul de la Steaua. Asta este posibil la Sparta Praga, clubul pe care l-am preferat deoarece conducerea m-a dorit foarte mult", a spus Stanciu, conform Voetbal Belgie.

Sparta Praga l-a cumpărat pe Stanciu de la Anderlecht în schimbul sumei de puțin peste 4 milioane de euro. Belgienii au plătit lui FCSB 8,2 milioane de euro pentru mijlocașul român în august 2016.

53 de meciuri a jucat Stanciu pentru Anderlecht în care a reușit 9 goluri și 10 pase decisive

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  23 Ianuarie 2018, 20:53

Ca sa isi mentina "nivelul de la Steaua", era simplu!Trebuia sa il ia cu el in Belgia si pe Becali,iar ala sa fie "invitat permanent" la emisiunile "de vorbit sport" de acolo,asa cum e la noi!Si sa fi vazut cum valora 100 de milioane,ca se mirau si belgienii de cat de prosti erau ei,de nu-l vedeau!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează