INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Ce au scris turcii despre Denis Alibec după cele două goluri înscrise azi » Ce pariu a pus cu șefa clubului înainte de meci

Denis Alibec (30 de ani) FOTO Kayserispor
Denis Alibec (30 de ani) FOTO Kayserispor

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 19:28 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 20:11

Denis Alibec (30 de ani) a fost lăudat de presa din Turcia după prima victorie obținută de Dan Petrescu pe banca celor de la Kayserispor, 2-0 cu Istanbul Bașakșehir.

Denis Alibec a marcat primul gol al meciului după un contraatac al celor de la Kayserispor. Atacantul român a plecat de la centru și a marcat cu o diagonală în plasa laterală. În a doua repriză, Alibec a majorat avantajul gazdelor, după ce l-a driblat pe portarul Gunok și a înscris în poarta goală. În următoarea etapă, Kayserispor se va duela cu Fenerbahce, locul 2 din campionatul Turciei.

Denis Alibec, lăudat de presa din Țara Semilunei: „A securizat victoria echipei sale”

Kayserispor a reușit să treacă peste un adversar mult mai puternic și a câștigat cu 2-0. În urma acestei victorii cu Bașakșehir, Kayserispor a obținut trei puncte uriașe. Denis Alibec a marcat ambele goluri și a securizat victoria echipei sale.

Kayserispor a ajuns acum la trei victorii în ultimele patru etape și are 19 puncte în clasament. Bașakșehir rămâne cu 23 de puncte” au declarat jurnaliștii de la publicația Fotomac, după partida câștigată de Kayseri.

3 goluria marcat Denis Alibec în acest sezon pentru Kayserispor

„Denis Alibec a reușit să marcheze două goluri și Kayserispor a trecut de Bașakșehir. Cu acest succes, Kayserispor a obținut trei puncte importante și a ieșit pentru moment din zona retrogradării.

Ce au scris turcii despre Denis Alibec după cele două goluri înscrise azi » Ce pariu a pus cu șefa clubului înainte de meci
Denis Alibec (30 de ani) sărbătorește marcarea primului gol în Kayserispor - Istanbul Bașakșehir FOTO Kayserispor

Dan Petrescu a obținut prima sa victorie, iar Denis Alibec s-a accidentat după al doilea gol, însă a ieșit la rampă când echipa a avut nevoie de el” au scris jurnaliștii de la cunoscuta publicație Fanatik.

Denis Alibec: „Voi înscrie pentru tine”

Înainte de meci, Denis Alibec s-a întâlnit cu finanțatoarea echipei, Berna Gozbasi. Aceasta i-a transmis atacantului că va urmări partida cu Istanbul Bașakșehir de la birou, dar Alibec a sfătuit-o să rămână pe stadion și i-a făcut o promisiune: „Nu pleca la birou, urmărește meciul de la stadion. Îți promit că voi înscrie pentru tine. Facem chiar și o fotografie pentru a-mi demonstra promisiunea”.

VIDEO. Dan Petrescu: „Alibec este cel mai bun atacant din România”

Citește și alte știri despre stranieri: 

Dan Petrescu, prima reacție după ce a spart gheața în Turcia » Anunță noi transferuri

Toate detaliile despre noul club a lui Marius Șumudică » Un fost jucător de la FCSB și un campion în Premier League și Ligue 1 se află în lot

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
amoniac
amoniac  •  19 Ianuarie 2021, 22:21

Ce bine imi pare in special pentru Erdogan. Cum intalneste un roman, cum una-n bot!

reteleanu
reteleanu  •  19 Ianuarie 2021, 20:47

bine, baieti.

magic4ever
magic4ever  •  19 Ianuarie 2021, 20:38

Se vede mana lui Dan Petrescu...la al doilea meci a reusit sa invinga campioana Turciei care are un lot de 3 ori mai valoros decat lotul echipei lui Petrescu...daca ii aduce pe Vinicius si Djokovic se salveaza fara emotii de la retrogradare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează