INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

VIDEO EXCLUSIV Unde nu ar vrea Denis Alibec să mai joace: „Acolo au fost cele mai mari probleme. Mă așteptam să fie mai corecți”

Articol de , - Publicat duminica, 03 iulie 2022 09:00 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 10:15

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, atacantul Denis Alibec vorbește despre experiența avută în Turcia, unde spune că nu s-ar mai întoarce.

Vârful de 31 de ani și-a încheiat socotelile cu turcii de la Kayserispor, deși mai avea un an de contract. Alibec dezvăluie situația complicată din Turcia.

Denis Alibec a recunoscut că a discutat cu giuleştenii: „Rapid sună bine, dar n-am cum să trec peste asta” + Ce-l împiedică să facă acest pas şi ce spune despre experienţa de la CFR Cluj
turcia
Denis Alibec a recunoscut că a discutat cu giuleştenii: „Rapid sună bine, dar n-am cum să trec peste asta” + Ce-l împiedică să facă acest pas şi ce spune despre experienţa de la CFR Cluj

- Spui că vrei să-ți găsești un club, deci ai încheiat-o cu turcii de la Kayserispor? 
- Da, sunt în litigiu cu ei. Aștept să vedem ce decide FIFA și încotro voi merge. Probabil că Turcia e țara cu cele mai multe litigii. Nu cred că m-aș mai duce acolo. Sau m-aș gândi de două ori.

- România te mai atrage? 
- În primul rând, îmi doresc să joc. Să știu că sunt titular, să pot să-mi dezvolt jocul și după asta voi vedea ce aleg. Dar da, Liga 1 este o soluție. 

- Ultima experiență n-a prea fost bună. Mă refer la CFR. Ce n-a mers? 
- Cât a fost Șumudică am fost foarte bine. Pentru el am și mers la CFR. Apoi, nu știu, s-a năruit tot. Nu m-am acomodat nici cu orașul. Nu mi-a plăcut deloc. Au fost probleme și cu Dan Petrescu, cu conducerea, așa că ne-am înțeles să renunțăm la colaborare.

- Probleme cu banii au fost?
- Uite, despre asta nu pot vorbi, pentru că am un contract și nu e în regulă. Sper doar să se rezolve cât mai repede.

- Cam multe probleme din punctul ăsta de vedere pentru tine.
- În primul rând în Turcia. Acolo sunt cele mai mari probleme. Sunt nemulțumit total de ceea ce s-a întâmplat acolo. Mă așteptam să fie mult mai corecți. Să fie alături de jucătorii pe care i-au împrumutat prin alte părți. Au uitat de noi că existăm, pentru că suntem mai mulți. Nu ne-au plătit de un an și jumătate.

Kayserispor l-a cumpărat pe Alibec în octombrie 2020, ulterior împrumutându-l la CFR Cluj și Atromitos. Atacantul are 3 goluri în 17 meciuri pentru turci.

Citește și:

Alibec s-a săturat! Denis a răbufnit în interviul pentru GSP din cauza criticilor: „Mi se pare exagerat că li se permite oamenilor de la TV să vorbească în ultimul hal despre un fotbalist”

Alt nume important spune clar că s-a gândit la retragerea din națională: „Da, de ce să mint? Mi-a trecut prin cap, tocmai pentru a scăpa de o presiune în plus”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Iulie 2022, 21:37

Se închide cercul încet, mai canta și asta ,ca și greierele, o vara hai maxim doua după care toboganul pe rapid ,( oricum este pe el ) Ce sa le faci acestor asa zisi fotbaliști, ei si- au făcut-o cu mana lor !? Pe undeva au câștigat chiar mult după cum se spune calitate vs pret !?

dobrin
dobrin  •  03 Iulie 2022, 14:58
Postat de luker pe 03 Iulie 2022, 14:10

Jucator extrem de talentat ???? Pacalici ai fotbalului. Zeci de mii de euro degeaba. Si a ajuns la 31 de ani.

Are si Alibec dreptatea lui ca prea mult se scrie negativ despre el. De fapt n-ar trebui sa se scrie deloc.

luker
luker  •  03 Iulie 2022, 14:10

Jucator extrem de talentat ???? Pacalici ai fotbalului. Zeci de mii de euro degeaba. Si a ajuns la 31 de ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează