INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Detalii despre viitorul lui Florin Andone! Impresarul a făcut anunțul » Ce oferte are și cînd se va transfera

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 20:11

Florin Andone a fost unul dintre cei mai în formă stranieri la ora actuală. Sezonul trecut reușit din La Liga i-a dat speranțe că poate prinde un contract mai bun decît cel de la Cordoba.

Atacantul e dorit de mai multe echipe interesante. Aston Villa, Espanyol, Malaga și Getafe și-au manifestat dorința de a-l aduce.

Juan Jose Moral, agentul lui Florin, a anunțat că președintele Cordobei, Carlos Gonzalez, a fost înștiințat de ofertele pe care le are jucătorul de 22 de ani.

Andone are o clauză de 6 milioane de euro, dar Moral nu crede că cineva poate da banii aceștia pentru un jucător cu doar 6 luni de experiență în La Liga.

”Acum căutăm oferte de 3 milioane de euro, dar pe 15 august Cordoba va trebui să se mulțumească doar cu cel mult 1,2 milioane”, a declarat Moral, care susține că ”cel tîrziu la 1 august Florin va fi plecat de la Cordoba”.

”Espanyol vrea să plătească, dar nu poate achita o sumă mare. În plus, mai e o echipă spaniolă dispusă să achite 1,2 milioane de euro pentru Florin”, a explicat impresarul atacantului român, care a mai dezvăluit că ”sînt două echipe în Premier League care sînt atente la situația sa”.

Playtech: ȘOC! Elena Merișoreanu, în stare GRAVĂ la spital! Are covid, deși este vaccinată! Informații de ultimă oră


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  11 Iulie 2015, 03:44

Sase meleoane de ce ???

andrei.33
andrei.33  •  10 Iulie 2015, 22:21

Ce fata de *** de anii 90 gen Backstreet Boys are Andone asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează